Skip to main content

Resor till S:t Petersburg

Res med oss till S:t Petersburg - den forna huvudstaden vid Nevas strand är med sin elegans och orginalitet utan tvekan en av världens vackraste städer. Med sin mångfald av museer och palats, historiska och litterära platser, butiker, trevliga kaféer och restauranger är det lätt att fylla dagarna med upplevelser.

Den glittrande tsarhuvudstaden S:t Petersburg har ett promenadvänligt centrum och sevärdheterna ligger tätt - perfekt för en weekendresa och lätt för den som vill upptäcka staden på egen hand!

Våra resor till S:t Petersburg

Vi erbjuder bekväma flodkryssningar och innehållsrika rundresor med buss och tåg. Med oss kan du flyga, kryssa eller åka snabbtåg till S:t Petersburg, vi samarbetar med ett flertal prisvärda hotell och hjälper till att ordna ditt visum till Ryssland. Vi erbjuder resor på fasta avresedatum till S:t Petersburg, med eller utan utflykter, samt ordnar helt individuella resor. Hos oss finner du det mesta, du kan boka en Wekendresa i grupp med guide, eller ett hotellpaket med evenemangsbiljetter, följa med på en buss- och tågresa via Helsingfors, rundresor, kryssningar, flodkryssningar eller boka prisvärda hotell. Dessutom kan du läsa mer om de guidade turer vi erbjuder till några av S:t Petersburgs främsta sevärdheter.

Boka din resa

Vår kunskap och långa erfarenhet kan du lita på! Vi hjälper dig med planering, prisuppgifter och besvarar gärna alla dina frågor via telefon, email eller formuläret på vår kontaktsida.