Skip to main content

Solos Sokos Hotel Palace Bridge

SOLOS SOKOS HOTEL PALACE BRIDGE, 5 stjärnor * * * * *.

Adress: V.o. Birzjevoj pereulok 2-4, S:t Petersburg.

Närmaste T-bana: Vasileostrovskaja.

Sokos Hotel Palace Bridge är ett unikt hotell med perfekt läge på Vasilijön i den historiska delen av Sankt Petersburg. Hotellet har fått sitt namn efter den närliggande Palace Bridge – Palatsbron – vilken går över Nevafloden till en mängd olika Petersburgs attraktioner – Eremitaget och Vinterpalatset, Palatstorget, Amiralitetet, Isaakskatedralen och Nevskij Prospekt.

Hela hotellet är en härlig blandning av gammalt och nytt. Rummen ligger i en modern byggnad, men i hotellets mitt ligger en historisk tegelbyggnad från mitten av 1800-talet. Det tjänade på den tiden som vinkällare till den berömda handlarfamiljen Jelisejev. Idag finner man under tegelvalven en modern och mångsidig värld av underhållning och välbefinnande – två restauranger, bar, kafé, ett toppmodernt gym och en fantastisk SPA- och badanläggning. Konferensmöjligheter, business center, concièrge, 24 timmar rumsservice, växlingskontor, frisör, make-up-studio, butiker.

Hotellet har 324 rum, varav 26 sviter alla smakfullt inredda och med all bekvämligheter bad/dusch, hårtork, satellit-TV, telefon, Wi-Fi, luftkonditionering, säkerhetsskåp, minibar, strykjärn & strykbräda.