Skip to main content

Hilton Hotel Leningradskaya (Hotellklass: 5 stjärnor)

HILTON HOTEL LENINGRADSKAYA,

5 stjärnor * * * * *. Adress: Kalanchevskaya Street 21/40, Moscow, 107078, Russian Federation.

Hilton Hotel Leningradskaya är ett av Moskvas landmärken, inrymt i en av de s k "Sju Systrarna", Stalinepokens imposanta skyskrapor. Här möts man av marmorpelare, förgyllda tak och lampkronor, mörk ek och en alldeles speciell atmosfär av elegans och avspändhet. Starta dagen med en härlig frukostbuffé, ta en cocktail i lobbybaren och njut av pool och SPA-avdelningen efter en heldag på stan. Den eleganta restaurangen Janus serverar ryska och internationella rätter.

Alla rum har badrum, skrivbord, platt-TV, kaffe- och tekokare, fritt WI-FI.

Tunnelbanan ligger på bekvämt promenadavstånd från hotellet och en kort resa tar dig raka vägen in till stadens absoluta hjärta.

Aeroexpress från den internationella flygplatsen Sjermetjevo tar endast 35 minuter till Belorusskaja järnvägsstation. Här byter man till tunnelbanan och åker tre stationer till "Komsomolskaja", varfifrån man går till hotellet på 5 minuter. För att komma in till stadens absoluta hjärta runt Röda Torget och Kreml tar man också tunnelbanan från "Komsomolskaja" eller "Krasnye Vorota" och åker fyra eller fem stationer.


http://www3.hilton.com/en/hotels/russian-federation/hilton-moscow-leningradskaya-SVOHFHI/index.html