Skip to main content

Resor till Moskva

Kryssa på floderna, boka en rundresa med buss och tåg eller gör en weekendresa.

Res med oss till kulturmetropolen Moskva. Mitt i hjärtat av Moskva, vid Röda Torget, finner man den ryska huvudstadens och kanske hela Rysslands symbol - Kreml; mytomspunnen och för de flesta säkert alldeles oväntat vacker.

Moskva är inte bara huvudstad i världens största land utan även centrum för det nya Ryssland och allt vad det representerar. Här blandas gammalt och nytt, här finns historien bakom varje hörn, i form av ståtliga kyrkor med gyllene kupoler eller sovjettidens tunga fasader och storslagna Stalinarkitektur.

Våra resor till Moskva

Vi erbjuder bekväma flodkryssningar och innehållsrika rundresor med buss och tåg. I priset för våra paketresor ingår flyg, hotell, måltider, transporter, inträden och kvällsunderhålling. Följ med oss på en weekendresa i grupp torsdag - söndag eller välj att upptäcka staden på egen hand. Vi erbjuder prisvärda flygbiljetter till Moskva och hotell i Moskvas centrum och hjälper till att ordna ditt visum till Ryssland.

Boka din resa

Vår kunskap och långa erfarenhet kan du lita på! Vi hjälper dig med planering, prisuppgifter och besvarar gärna alla dina frågor via telefon, email eller formuläret på vår kontaktsida.