Skip to main content

På egen hand

Föredrar du att resa på egen hand hjälper vi till att ordna resan just för dig. Vi erbjuder alltifrån prisvärda budgethotell till lyxhotell på flera av våra destinationer. Hittar du inte din destination eller det hotell du vill bo på så tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper till att boka de flesta hotellen i flera av våra städer.

Bokar du en paketresa genom oss får du tillgång till flygbolagens sk "paketpriser". Det innebär att du har möjlighet att få flygbiljetten till ett lägre pris om du köper den som en del av en paketresa dvs flygresa och boende. Dessa speciella paketpriser får du inte tillgång till om du köper enbart en reguljär flygbiljett. Köper du en paketresa är du dessutom även skyddad enligt paketreselagen och vår resegaranti. Latitude Travels resegaranti gäller endast vid köp av en paketresa.

Vi erbjuder skräddarsydda resor till hela Ryssland och det forna Sovjet samt bl a Uzbekistan, Georgien, Armenien, Albanien, Rumänien, Estland, Lettland, Litauen, Portugal, Madeira, Thailand och Frankrike.

Vi hjälper dig att hitta rätt flyg och rätt hotell till rätt pris! Vi förser dig med offerter, hjälper med planering och besvarar gärna alla dina frågor via telefon, email eller via formuläret på vår kontaktsida.