Skip to main content

Om oss

Om oss

Redan 1971 började Bo Paulson, Latitude Travels grundare, att arrangera resor till dåvarande Sovjetunionen. Intresset för resandet har gått i arv och idag drivs företaget av Lena och Katarina Paulson. Idag skräddarsys resor för grupper och individuella resenärer över hela världen. Många av de resor vi presenterar är våra egna guldkorn - länder eller städer som vi blivit speciellt förtjusta i, fått en relation till och gärna rekommenderar andra att besöka.

Vi tror att basen för att erbjuda bra resor och personlig service är just vårt eget engagemang och våra kunskaper. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper och vår reslust – vi kallar det vår ”Resfarenhet”. Vi hoppas att vår hemsida ger dig inspiration till en kommande resa och hälsar dig välkommen att prata resor med oss!

Postadress: Besöksadress:
Latitude Travel AB Sollentunavägen 131
Box 801 191 44 Sollentuna
191 28 Sollentuna Närmaste pendeltågsstation: Sollentuna

Telefon: E-post:
0771/70 22 00 info@latitudetravel.se

Öppettider: Vardagar 09.00-16.00
Bankgiro: 141-2345

Latitude Travel AB
Säte: Sollentuna
Organisationsnummer: 556563-0851
Ägare: Lena Paulson och Katarina Paulson

Latitude Travel har lagstadgad ställd resegaranti hos Kammarkollegiet. På www.kammarkollegiet.se kan du se svenska researrangörers ställda resegarantier. Vi är medlemmar i Svenska Resebyråföreningen, SRF (www.srf-org.se) och arrangerar resor i enlighet med resegarantilagen och paketreselagen.