Skip to main content

Om oss

Om oss

Latitude Travel erbjuder ett av Sveriges största och mest innehållsrika program av resor till Ryssland. I utbudet ingår även resor till länder i det forna Sovjet. Latitude Travel arrangerar såväl innehållsrika gruppresor som specialkomponerade arrangemang för individuella resenärer. Latitude Travel erbjuder även kryssningar med särskilt fokus på mindre klassiska fartyg och flodkryssningar över hela världen.

Redan 1971 började Bo Paulson, Latitude Travels grundare, att arrangera resor till dåvarande Sovjetunionen. Intresset för resandet har gått i arv och idag drivs företaget av Lena och Katarina Paulson. Idag skräddarsys resor för grupper och individuella resenärer till Ryssland men även till andra destinationer över hela världen. Många av de resmål vi erbjuder är våra egna guldkorn - länder eller städer som vi blivit speciellt förtjusta i, fått en relation till och gärna rekommenderar andra att besöka.

Vi tror att basen för att erbjuda bra resor och personlig service är just vårt eget engagemang och våra kunskaper. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper och vår reslust – vi kallar det vår ”Resfarenhet”. Vi hoppas att vår hemsida ger dig inspiration till en kommande resa och hälsar dig välkommen att prata resor med oss!

Postadress: Besöksadress:
Latitude Travel AB Sollentunavägen 131
Box 801 191 44 Sollentuna
191 28 Sollentuna Närmaste pendeltågsstation: Sollentuna

Telefon: E-post:
08-623 10 16 info@latitudetravel.se

Öppettider: Besök i butiken efter överenskommelse
Bankgiro: 141-2345

Latitude Travel AB
Säte: Sollentuna
Organisationsnummer: 556563-0851
Ägare: Katarina Paulson

Latitude Travel har lagstadgad ställd resegaranti hos Kammarkollegiet. På www.kammarkollegiet.se kan du se svenska researrangörers ställda resegarantier. Vi arrangerar resor i enlighet med resegarantilagen och paketreselagen.