Skip to main content

MSC Opera

MSC Opera är ett av de fyra fartygen i MSC Crusies Lirica-klass. Fartyget renoverades i år (2015) för att få bekvämare hytter, kunna erbjuda ett större utbud restauranger ombord, har mer fritidsaktiviteter för bl a barn och få ett större wellnesscenter.

MSC Opera har fått nya nyrenoverade allmänna utrymmen, 94 nya balkonghytter, man har byggt ut restauranger och bufféer för att kunna servera ett ännu bredare utbud av kulinariska rätter. Man har byggt ett 319 kvm stort utrymme för musik, dans och annan underhållning. Tillsammans med sina partners Chicco, LEGO® och Namco® har nya lekutrymmen skapats för barn i alla åldrar. Man har även byggt en vattenpark, Spray Park, som erbjuder barnen åtskilliga timmar av rolig vattenlek ute på däck. Rederiet har även förbättrat MSC Aurea SPA som fått mer och bättre utrymme för avkoppling, massage och andra välgörande behandlingar. MSC Opera har även ett nytt shoppingcenter, WALK THROUGH SHOPS, på däck 6.

Ombord har man nya mattor, uppfräschade möbler och nymålade tak i receptionen och flera andra gemensamma utrymmen. Alla hytter på MSC Opera har renoverats och fått nya mattor, textilier och annan inredning.

Se Däcksplan MSC Opera

Välkommen ombord!