Skip to main content

Kryssningar med MSC Cruises

MSC CRUISES - Ett av världens största kryssningsrederier, marknadsledande i Medelhavet, Sydafrika och Brasilien. Med samtliga tolv fartyg byggda på 2000-talet har MSC världens mest moderna flotta. MSC Cruises kryssar året runt i Medelhavet och har dessutom ett brett utbud av säsongskryssningar i Karibien, Nordeuropa, Atlanten, Indiska Oceanen, Syd- och Nordamerika, Sydafrika, Franska Antillerna och Förenade Arabemiraten.

Fartyg
I MSC Cruises fartyg tar mellan 1 492 - 4 363 passagerare:

MSC Magnifica, MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Sinfonia, MSC Opera, MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Divina, MSC Preziosa och MSC Seaside som nyligen lanserades.

Hyttkategorier / Upplevelsekategorier
I grundpriset för kryssningarna ingår hytt inom vald kategori i en s.k. "upplevelsekategori" som MSC kallar Bella. Bella är den mest prisvärda nivån och har det lägsta priset. Man kan välja att uppgradera sig till en högre upplevelsekategori, t ex Fantastica. Hytter i kategorin Fantastica är s.k. prioriterade hytter inom den kategorin och har ett bättre läge, högre upp i fartyget och bättre utsikt. Det finns ytterligare 3 nivåer eller upplevelsekategorier: Wellness, Aurea och MSC Yacht Club. Hör med oss vid din bokning för mer information.