Skip to main content

Resor till Norge

Kryssningar, sjöresor & rundresor utmed den norska kusten.

Idag finns det många alternativ för den som söker en resa utmed Norges kust, turen som kanske kommer bli ditt livs vackraste resa. Oavsett när på året du reser till Norge, hur du väljer att resa eller vilket fartyg du väljer att kryssa med kommer du möta en hänförande vacker natur och får en upplevelse som överträffar dina förväntningar. För oss är det naturligaste sättet att uppleva Norges kust, ifrån vattnet och vi erbjuder därför turer med konventionella kryssningsfartyg eller vackra sjöresor med fartyg som går i daglig linjetrafik mellan hamnarna.

De klassiska kryssningar till Norges fjordar med fartygen Magellan och Marco Polo avgår från England. Här upplever du det traditionella kryssningslivet med en tidtabell anpassad för kryssningsresenärerna vilket innebär gott om tid i hamn för att besöker de främsta sevärdheterna och få de största naturupplevelserna. Men du kan också resa med oss på den traditionella sjöresan med Hurtigruten med kunniga expeditionsledare ombord. Eller varför inte pröva en expeditionsresa till Svaldbard?

Vi ordnar resor olika typer till Norge, kan hjälpa till med arrangemang på plats, bokar hotell och hittar rätt kryssning för dig. Kontakta oss per telefon eller e-post för att veta mer.