Skip to main content

5-dagarskryssning i Medelhavet

5-dagarskryssning från Rom till Barcelona, 4/10 2017

För den som är nyfiken på en kryssning finns ett enormt utbud av kryssningar i Medelhavet. Nedan presenterar vi en av de kortaste varianterna – en 5-dagarskryssning som är en perfekt introduktion till kryssningslivet. Vill man vara ute längre finns allt från 5-21-dagarskryssningar. Kryssningen kombineras med fördel med en natt eller två extra i t ex Rom.

Rome (Civitavecchia), Italy4/10 Rom (Civitavecchia), Italien
Välkommen till Rom, den eviga staden. Med över 2500 år av historia, konst och kultur är det inte konstigt att Rom är en av världens mest besökta städer. Kl. 19.00 avgår vårt fartyg från Roms hamnstad Civitavecchia.

Florence/Pisa (Livorno), Italy5/10 Florens/Pisa (Livorno), Italien (07.00-19.00)
Toscana är många svenskars absoluta favoritregion i Italien. Hösten här kan vara underbar med vackra färger och solen värmer ännu. Redan kl. 07.00 lägger fartyget till i Livorno och härifrån är det inte långt till Florens och Pisa för en heldag fylld av intryck och upplevelser.

Cannes, France6/10 Cannes, Frankrike (08.00-18.00)
Cannes, stjärnornas stad. Vandra längs den solvarma strandpromenaden och njut av franska Rivieran när den är som bäst. Här ligger städerna som pärlor i ett tätt knutet pärlhalsband. Följ med till gamla Antibes och Nice eller fortsätt ända till Monte Carlo och Monaco.

Palma, Majorca, Spain7/10 Palma de Mallorca, Spanien (13.00-20.00)
Palma grundades av romarna för 2 100 år sedan och här finns mycket av intresse för den historieintresserade. Gå vilse bland de kullerstensbelagda gränderna och hänförs av den enorma gotiska katedralen. Palma är även ett eldorado för dig som tycker om att shoppa – här finns ett myller av skobutiker, delikatessaffärer och inredningsbutiker.

Barcelona, Spain8/10 Barcelona, Spanien (ankomst 05.00)

Kataloniens huvudstad behöver knappast någon närmare presentation, här finns något för alla oavsett intresse och ålder. Här avslutar vi kryssningen efter en sista härlig frukost ombord.

Kontakta oss för bokning och information.