Skip to main content

Med Hurtigruten från Tromsö till Trondheim

5 DAGAR - Res på en minisemester utmed den norska kusten med Hurtigruten. Turen mellan Tromsö och Trondheim bjuder på spektakulära naturuplevelser oavsett årstid. I resan ingår flyg, hotell och sjöresan. Höjdpunkterna på sträckan är den vackra Vesterålen, Lofoten och Helgelandskusten utöver Tromsö och Trondheim såklart!.

Resfakta Tromsö - Trondheim

Reslängd

5 dagar, 4 nätter
(3 nätter ombord samt 1 natt på hotell)

Båtresa

En båtresa för en person i tvåmanshytt i vald hyttkategori inkl. frukost ingår i s.k. Packat & Klart.
Obs! Frukost ingår inte i priser för de resor som bokas 30 dagar eller mindre före avresan.
Frukost ingår inte om det bokas en ospecificerad insides/utsideshytt i priskategorin Basic.

Flygresa

Ingår i paketresor s.k. Packat & Klart.
Flyg ingår från Stockholm, Köpenhamn eller Oslo till Tromsö. För övriga avresedestinationer kontakta oss.Hemresa från Trondheim.
Obs! Exakta restider och detajerad information om flyg ges först när bokningen är betald och bekräftad.

Hotell

En hotellövernattning ingår i s.k. Packat & Klart, t.ex. i Hotell Scandic Nidelven i Trondheim eller liknande.

Obs! Hotell kan komma att ändras trots att bokningen är bekräftad.

Transfer

Transport till Hurtigrutens avgång- och ankomsthall ingår i s.k. Packat & Klart, t.ex. i en flygbuss från flygplats till Tromsö centrum samt buss i Trondheim.

Avbeställningsskydd och reseförsäkring

Vi vill understryka nyttan av att ha en bra avbeställningsförsäkring, om man t ex drabbas av sjukdom alldeles före avresan. Latitude Travel samarbetar med försäkringsbolaget ERV och deras rese- och avbeställningsförsäkringar kan du boka genom oss. Kontrollera även ditt reseförsäkringsskydd; de flesta har ett reseskydd i hemförsäkringen alternativt knutet till ett betal- eller kreditkort. Kontrollera att försäkringen omfattar hemtransport om olyckan skulle vara framme. Vi ger gärna råd och säljer såväl fullständiga försäkringar som tilläggsförsäkringar. Om du inte bestämde dig för att teckna ett avbeställningsskydd i samband med bokningen kan du du göra det, dock senast samma dag som du betalar anmälningsavgiften. Premien för avbeställningsskyddet är 6% av resans totala pris eller det belopp du väljer att försäkra. Villkoren för avbeställningsförsäkringen är fastställda av försäkringsbolaget och finns att beställa genom oss. Du kan läsa mer och boka försäkringar genom att klicka på länken nedan:

» Information om avbeställningsförsäkring