Skip to main content

Hotel Radisson Sonya (Hotellklass: 4+ stjärnor)

Adress: 5/19 Litejnyj Prospekt, S:t Petersburg

Hotel Radisson Sonya är ett elegant boutiquehotell med bra läge på Litejnyj Propekt i S:t Petersburgs centrala delar. I närheten finns gott om butiker och restauranger. Härifrån promenerar man till Sommarträdgården, Fontankafloden och huvudgatan Nevskij Prospekt på ca tjugo minuter.

Närmaste tunnelbana "Tjernysjevskaja" ligger 800 meter från hotellet.

Hela hotellet är inspirerat av Fjodor Dostojevskijs roman "Brott och straff" och är fyllt av färgstark konst, bohemisk flärd och litterära motiv. Restaurang och bar, välutrustat gym och turkisk ångbastu. Konferensmöjligheter med modern teknisk utrustning. Tvättservice, express check-out och concièrge.

Hotellethar 173 rum. Rummen är uppdelade i fyra olika kategorier (som passar väl in i hotellets tema "Brott och straff" av Feodor Dostoevsky). Kategorier är: Standard — “Conscience”, Reval — “Gгасе”, Executive — “Rebirth” och Suite — “Еgо”.

Några av rummen är handikappanspassade.

Alla rum är smakfullt inredda och med alla bekvämligheter som badrum med wc och bad eller dusch och golvvärme, hårtork, satellit-TV, telefon, Wi-Fi, luftkonditionering, säkerhetsskåp, minibar, te/kaffekokare. Rummen är av varierande storlek då hotellet är inrymt i en gammal, kulturskyddad byggnad.