Skip to main content

Celebrity Expedition

Celebrity Xpedition

Ett alternativ till den traditionella kryssningsflottan som lockar dig som är lite mer äventyrligt lagd. På ett synnerligen bekvämt sätt kan du nu upptäcka okända farvatten. Celebrity Xpedition tillhör rederiets minsta fartyg, med endast 92 passagerare.

Stämningen ombord blir gemytlig tack vare den mindre storleken och du lär känna dina medpassagerare. Alla bekvämligheter kvarstår dock och man kan unna sig samma lyx som ombord på något av de större fartygen. Unna dig en Mimosa till frukost eller en cocktail vid midnatt! Res ttex med Expedition till andra sidan jordklotet, till de avlägsna Galápagosöarnas storslagna och vild natur. Nå platser där tiden tycks ha stått stilla och du kan känna ödmjukheten inför naturens under.

Fakta om fartyget
Passagerarkapacitet: 92
Bruttotonnage: 2.842
Längd: 90 meter
Hastighet: 15 knop
Ström: 110/220 volt
I trafik från: Jan 2001

Vad finns det ombord?

Sunrise Deck
Här finns bastu, jacuzzi och solaltan – allt du behöver för att verkligen må bra och njuta. På kvällen kan du koppla av under bar himmel och räkna stjärnorna.

Blue Finch Bar
Sammanfatta och dela med dig av dagens intryck med en magnifik utsikt i fonden och goda vänner runt bordet.

Discovery Lounge
Ladda för äventyret på Galápagos och förbered dig inför morgondagen genom att delta på våra kvällsföreläsningar, eller koppla helt enkelt av med en drink i den mysiga baren.