Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Custom-made and fixed tours to St. Petersburg, Moscow and with The Transsiberian railway. Read more, press link below.

Läs mer »

Den glittrande tsarhuvudstaden.

Res med oss till S:t Petersburg - den forna huvudstaden vid Nevas strand är med sin elegans och orginalitet utan tvekan en av världens vackraste städer. Med sin mångfald av museer och palats, historiska och litterära platser, butiker, trevliga kaféer och restauranger är det lätt att fylla dagarna med upplevelser. 

Staden har ett promenadvänligt centrum och sevärdheterna ligger tätt - perfekt för en weekendresa och lätt för den som vill upptäcka staden på egen hand! 

 

Våra resor till S:t Petersburg

Vi erbjuder bekväma flodkryssningar och innehållsrika rundresor med buss och tåg. Med oss kan du flyga, kryssa eller åka snabbtåg till S:t Petersburg, vi samarbetar med ett flertal prisvärda hotell och hjälper till att ordna ditt visum till Ryssland. Vi erbjuder resor på fasta avresedatum till S:t Petersburg, med eller utan utflykter, samt ordnar helt individuella resor. Hos oss finner du det mesta, du kan boka en Wekendresa i grupp med guide, eller ett hotellpaket med evenemangsbiljetter, följa med på en buss- och tågresa via Helsingfors, rundresorkryssningarflodkryssningar eller boka prisvärda hotell. Dessutom kan du läsa mer om de guidade turer vi erbjuder till några av S:t Petersburgs främsta sevärdheter.

Boka din resa

Vår kunskap och långa erfarenhet kan du lita på!  Vi hjälper dig med planering, prisuppgifter och besvarar gärna alla dina frågor via telefon, email eller formuläret på vår kontaktsida

Aktuella erbjudanden

Res till tsarhuvudstaden S:t Petersburg över en weekend. Följ med till en bedårande stad! Med sin skönhet och fascinerande historia är S:t Petersburg juvelen i det ryska imperiets krona. Stadens många kanaler är kantade med praktfulla palats och korsas av broar med vackra gjutjärnsstaket. Det mo... Läs mer »
Till tsarhuvudstaden via Helsingfors. Att resa till S:t Petersburg via Finland är både vackert och trevligt. Ombord på Tallink Siljas fartyg njuter du av vällagad mat och trevlig underhållning. Från Helsingfors tar det nya snabbtåget dig genom de vackra bygderna i södra Finland och du får se lite... Läs mer »
S:t Petersburg och Moskva – två storstäder som bjuder på två helt olika upplevelser av Ryssland S:t Petersburg är Peter den Stores dröm om Europa, med vackra adelspalats, kanaler och parker. Elegant och kultiverad, på samma gång stolt och inbjudande. Moskva är den pampiga huvudstaden me... Läs mer »
Konstintresserad? Då är S:t Petersburg är staden för dig! Har man bara det minsta intresse av konst bör man besöka Rysslands gamla huvudstad S:t Petersburg. Självfallet ägnar vi mycket tid till de enorma konstskatterna på museet Eremitaget med sina ovärderliga samlingar av västerländsk konst. R... Läs mer »
S:t Petersburg är verkligen juvelen i det ryska imperiets krona. Här får du spendera 5 dagar i S:t Petersburg och ta del av sprudlande gatuliv, stort utbud av shopping, restauranger och kaféer. I våra veckoresor ingår 4 nätter på 4-stjärnigt hotell, förbeställd bil tur/retur mellan flygpla... Läs mer »
Kryssa 200 mil på Rysslands floder. Kryssa bekvämt mellan Rysslands vackra kulturmetropoler S:t Petersburg och Moskva. Alla utflykter med bl a besök på Röda Torget och Kreml samt Eremitagets enorma konstsamlingar ingår i resans pris. Du lär även känna okända småstäder och byar på den ryska land... Läs mer »
8 DAGAR FRÅN STOCKOLM. Följ med Serenade of the Seas på en kryssning till tsarhuvudstaden S:t Petersburg från Stockholm. Dessutom besöker vi de charmiga huvudstäderna Tallinn, Riga och Helsingfors. Avresor i juni och juli. Med två hela dagar i Peter den Stores paradstad hinner vi ta del av och nj... Läs mer »
Från prisvänliga budgethotell till eleganta lyxhotell. Här kan du läsa mer om våra hotell i S:t Petersburg. Om du föredrar att resa på egen hand till S:t Petersburg går det alldeles utmärkt. Då kan du själv välja avresedag, reslängd och transportmedel. Välj ur ett stort utbud av hotell från prisvänliga budgethotell, trevliga mellanklass- och boutiquehotell till eleganta lyxhotell. Oavsett om du vill spendera dagarna helt fritt eller önskar ha ett färdigt program med privat guide och bil för rundturer, museibesök och kvällsevenemang kan du vara säker på att få en behaglig, prisvärd och minnesvärd resa. S... Läs mer »
8 DAGAR Kryssa under italiensk flagg med kryssningsfartyget Costa Magica från juni till augusti 2018. Kryssningen avgår från Stockholm till Peter den Stores paradstad S:t Petersburg, här njuter man av konsten, arkitekturen och det intressanta gatulivet. Dessutom besöker vi Tallinn, Baltikums b... Läs mer »
Res med båt till S:t Petersburg med färjan Princess Anastasia från Stockholm. Fartyget tillhör det ryska rederiet St. Peterline och kryssar även till Tallinn och Helsinfors under samma resa. Kryssningen är visumfri när du bokar rederiets shuttlebuss som tar dig in till S:t Petersburg. Avgångar från... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!

 

 

Här kan du läsa mer om visum till Ryssland: instruktioner för hur du fyller i din ansökan samt länken till ansökningsformuläret.

Läs mer »

Tsarer & kupoler - spännande & mångfacetterat!
Boka rundresa, weekendresa eller hotell i Ryssland, res till S:t Petersburg och Moskva. Vi ordnar Ditt visum till Ryssland. Vår kunskap och långa erfarenhet är din trygghet!

Läs mer »

Här ansöker du om visum till Ryssland. Gå direkt till Ryska Federationens hemsida. Läs mer »