Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Custom-made and fixed tours to St. Petersburg, Moscow and with The Transsiberian railway. Read more, press link below.

Läs mer »

Följ med på en välarrangerad weekendresa i grupp med svensktalande guide eller låt oss skräddarsy en weekendresa åt er. Med våra paketpriser på flyg och välbeprövade hotell garantera vi dig en prisvärd semesterresa. Med få dagar att utnyttja är det extra viktigt att man inte missar något och genom att boka flyg och hotell samtidigt reser du dessutom tryggt med vår ställda resegaranti. 

Boka gärna förmånliga hotellpaket som inkluderar flyg, transfer och kvällsevenemangsbiljetter till t.ex. S:t Petersburg, Moskva, Vilnius, Lissabon, Riga, Tallinn

Vi erbjuder bekväma paketresor för alla sällskap, från 2 resenärer till stora grupper och resorna kan gå till S:t Petersburg och Moskva från Stockholm och Köpenhamn.

Boka din weekend!

Vi hjälper dig att hitta rätt weekendpaket! Vi förser dig med offerter, hjälper med planering och besvarar gärna alla dina frågor via telefon, email eller via formuläret på vår kontaktsida

Reseförslag för weekendresor finner du här:

Upptäck Moskva på egen hand! Upptäck den här spännande världsmetropolen på egen hand och ta del av sprudlande gatuliv, stort utbud av shopping, restauranger och kaféer och alla stora sevärdheter! Komponera din egen resa från våra läckra bitar och välj den prisnivå som gör resan till ett... Läs mer »
Upplev "Salus Per Aqua". Skäm bort dig själv med en skön Spa-vistelse på Jurmalas förnämsta Spa-hotell Baltic Beach. Hotellet erbjuder ett attraktivt boende vid stranden, ett brett utbud av professionella behandlingar och har ett erkänt kök. Vi erbjuder ett flertal spa-paket i olika p... Läs mer »
Kreml, Röda torget och Rustkammaren Letar ni efter en kortare resa som ger massor av nya intryck? Då har ni kommit rätt. Våra weekendresor till Moskva bjuder på många intressanta upplevelser. Vi erbjuder mycket prisvärda resepaket med ett fullspäckat program som leds av kunniga lokala engels... Läs mer »
Charmig huvudstad perfekt för en weekend! Lissabon charmar sina besökare med sina många restauranger, sina medeltida kvarter med vindlande gränder och de vackra kakelklädda husfasaderna. Stadens känns både som en sydeuropeisk semesterort och en spännande storstad, perfekt för en resa om man bar... Läs mer »
Europas kulturhuvudstad 2014 lockar på många sätt än idag Baltikums metropol är med sina nästan 800 000 invånare den största av de baltiska städerna, alltid trevlig, full av aktivitet och utveckling men samtidigt skönt avslappnad. En i allra högsta grad levande stad med välkomnande människor, rik... Läs mer »
Res till tsarhuvudstaden S:t Petersburg över en weekend. Följ med till en bedårande stad! Med sin skönhet och fascinerande historia är S:t Petersburg juvelen i det ryska imperiets krona. Stadens många kanaler är kantade med praktfulla palats och korsas av broar med vackra gjutjärnsstaket. Det mo... Läs mer »
4 DAGAR - Kortresa med flyg till Longyearbyen. Norrskenet på äventyrliga Svalbard är något som måste upplevas och under vintermånaderna är det som allra bäst. Klara polarnätter upplysta av månen och omgivningar som är både vilda och vackra. Svalbard passar utmärkt för en kortresa och få upplevels... Läs mer »
En medeltida stad med en nordisk "touch" - det är Tallinn, Estlands huvudstad med 400 000 invånare. Här i Gamla Stan är medeltidens 1300- och 1400-tal mer välbevarat och levande än någon annanstans i Europa. Tallinn har allt du drömmer om på en weekendresa - spännande historia, hav, utmärk... Läs mer »
Vilnius är Litauens huvudstad belägen längs floderna Neris och Vilna. Det kuperade landskapet är en perfekt bakgrund till all de 50 kyrkspiror som dominerar den gamla stadsdelen. Här längs kullerstensgatorna ligger en mångfald vackra byggnader i blandade stilar från renässans, barock och klassicism.... Läs mer »
 

Följ med till tsarhuvudstaden på vår populära weekendresa torsdag - söndag med utflykter med svensktalande guide inkluderat i priset. Avresor från Stockholm, Köpenhamn och Göteborg. 
Pris:  från 6.990 kr
Avresor: torsdagar/fredagar, Mars - November

Läs mer »

Upptäck Litauens charmiga, trevliga och prisvänliga huvudstad Vilnius. Här finns både en gammal stadskärna upptagen på UNESCOs världsarvslista och en modern, sprudlande stad som sjuder av liv. Med andra ord perfekt för en kort sommarweekend! 
Pris två nätter fr 1.460 kr

Läs mer »

Upptäck Lissabon! En charmig blandning mellan stortstad och semesterort. Här finns intressant historia, rolig shopping och ett stort utbud av god mat och gott vin. Bo centralt på utmärkta Lisboa Plaza**** med nära till allt. 3 nätter inkl. frukost, tågbiljett till Estoril/Cascais och biljett med bergbanan Gloria. Under juli och augusti även fritt inträde till vissa museer. Upp till 500 kr i senior- och boka-tidigt-rabatt!
Pris fr. 2.300 kr

Läs mer »
Gilla oss på Facebook

 

 

 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!

 

 

Moskva på egen hand - lyxigt eller billigt? Komponera din nästa weekendresa själv och res till världsmetropolen Moskva! Ett prisexempel: 5 dagar i juni från 3.320 kr per person i dubbelrum inkl frukost och visumstöd, exkl flyg. Komplettera gärna med vårt 2-3-dagars "Moskvapass" för 950 kr som bjuder på transfer med Aeroexpress från och till flygplatsen, ett antal resor i tunnelbanan, en båttur på Moskvafloden, Hop-on-Hop-off-bussen, ett flertal viktiga museer samt ger rabatter till en mängd restauranger och barer.

Läs mer »