Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Custom-made and fixed tours to St. Petersburg, Moscow and with The Transsiberian railway. Read more, press link below.

Läs mer »

Resor österut och lite till...

 

Vi erbjuder rundresor, resor på egen hand och skräddarsydda gruppresor så som flyg- och tågresor och kryssningar till ett flertal olika destinationer. Våra gäster uppskattar det lilla företagets möjlighet att ge personlig service lite utöver det vanliga. Hos oss är alla gäster mycket viktiga!

Ser du fram emot en innehållsrik semester, kanske till en destination som ligger lite vid sidan av de vanliga semestermålen, men utan att tumma på kvalitet och trygghet då ska du välja någon av våra spännande resor.

Följ med till tsarernas S:t Petersburg, vingårdar i Portugal, upplev Transsibiriska järnvägen eller kryssa på Europas floder. Nedan finner du alla våra resmål i alfabetisk ordning. Har du några frågor, tveka inte att kontakta oss per telefon.

Kloster, konjak och sköna landskap Armenien är ett storslaget bergsland, beläget drygt tusen meter över havet, och brukar av armenierna själva kallas för det himmelska landet. Med en urgammal historia, och som världens äldsta kristna nation, bjuder Armenien på många spännande upplevelser bla... Läs mer »
Ett litet land med mycket innehåll. Albanien är ett litet land med vilda berg och en skön orörd kust. Här möts två hav, här finns en rik, mångfacetterad historia och en spännande blandning av många kulturer. Livsstilen är skönt avslappnad och både gästfriheten och toleransen stor. Bar- och kaf&... Läs mer »
Res till regnskogen, orangutangerna och grönskande risodlingar. En resa till Borneo bjuder på en vidunderligt vacker natur och ett unikt djurliv. Boka din resa med oss och du får chansen att ta dig igenom en hängbrospromenad genom Borneos tropiska regnskog över medicinalväxter och mangrove, bad... Läs mer »
Kontrasternas land Landet har oerhört fascinerande kontraster att erbjuda sina besökare, beläget mellan öst och väst, med midsommarsol på sommarhalvåret och vackra kristallklara vintrar och det urbana mot det lantliga. Pröva karelska piroger, återupptäck de finländska designklassikerna och glöm... Läs mer »
Kontraster i sju emirat. Förenade Arabemiraten, UAE, ligger på den sydöstra delen av arabiska halvön vid Persiska viken. Landet är en federation av sju emirat – Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujeirah, Ras al-Khaimah, Sharjah och Umm al-Qaywayn. Alla emirat har en stad med samma namn och Abu Dha... Läs mer »
Estland är kanske den mest välkända av våra tre baltiska grannstater. Huvudstaden Tallinn charmar sina besökare med sin mysiga och välbevarade medeltida Gamla Stad, strålande vyer över färgglada tak och Finska viken med stora kryssningsfartyg och livlig båttrafik. Visa »
Vilda bergsmassiv, vinodlingar och mycket charm. I detta sköna land slösar solen med sin strålar och naturen är både storslagen och frikostig; enligt legenden lär Gud ha skänkt georgierna det land han tänkt spara till sig själv. Det här är också det antika landet Kolchis där Prometheus satt fjät... Läs mer »
Dags att upptäcka Serbien! Här finns massor att se och uppleva. Serbien är ett land med skön natur, vackra gamla kloster och fästningar och små fina städer. Spännande historia, ett rikt kulturliv, prisvärd shopping och mycket av det goda livet. Här finns allt från skidorter till spa-resorts. H... Läs mer »
Toscana och Kalabrien Vi ordnar resor till några av Italiens mest omskrivna regioner; Toscana och Kalabrien. Vi erbjuder weekendresor till Florens på egen hand och rekommenderar prisvärda hotell, flygresor och hjälper till med transporter. Kombinera ett besök av kulturhuvudstaden med vindalar,... Läs mer »
Charmiga Riga, herrgårdar och kurorter Lettlands huvudstad Riga bjuder sina besökare på en charmig blandning av gammal och nytt, med ett blomstrande kulturliv och massor av trevliga butiker, barer, klubbar och restauranger. På somrarna sjuder Rigas gator av folkliv. En kort flygresa tar d... Läs mer »
Litauen – Bärnstenslandet vid Östersjökusten Litauen är det sydligaste av våra tre baltiska grannländer. Ännu ganska outforskat men med massor av kvaliteter är detta ett land väl värt att upptäcka. Naturen med skogar, ängar, sjöar och fantastiska sandstränder längs Östersjökusten ligger till grund för landets gamla och välutvecklade SPA-kultur. Här finns allt från lyxiga dag-SPA till både anrika och helt nya anläggningar. En skön spa-vistelse kombineras med fördel med några dagar i Vilnius. Druskininkai är Litauens äldsta och mest berömda kurort, grundad redan 1794 av kungen av Litauen och Polen... Läs mer »
Res på den Transsibiriska järnvägen. Fyll dina dagar i Mongoliet med härliga turer på stäppen, besök Djingis Khans huvudstad Karakorum, buddistiska tempel, se vildhästar och övernatta i en jurta bland nomader. Den storslagna naturen i Mongoliet bjuder på klippiga bergsmassiv, klara sjöar, skoga... Läs mer »
Kryssningar, sjöresor & rundresor utmed den norska kusten. Idag finns det många alternativ för den som söker en resa utmed Norges kust, turen som kanske kommer bli ditt livs vackraste resa. Oavsett när på året du reser till Norge, hur du väljer att resa eller vilket fartyg du väljer att krys... Läs mer »
Floddalar, pittoreska bergsbyar, vingårdar, sol, mat och golf. Trots att Portugal är ett av Europas minsta länder har landet mycket att erbjuda sina besökare, oavsett om man stannar över en weekend, upp till en vecka eller om man vill ha ett längre avbrott och väljer en långtidsresa. Avstånden... Läs mer »
En mix av alper, centraleuropeisk charm, slott och höstackar. Följ med till Rumänien och dina förutfattade meningar blir som bortblåsta! Rumänien är ett av Europas mest bortglömda länder, nästan lite hemligt. Det är synd, för här finns en underbar mix av vacker natur, fantastiska välbevarade me... Läs mer »
Res med oss till S:t Petersburg, Moskva eller med Transsibiriska Järnvägen. Ta chansen och res till Ryssland och upplev ett land i förändring. I Ryssland kommer du få uppleva ett väldigt påtagligt och spännande möte mellan nytt och gammalt. Säkert är att Ryssland inte lämnar någon oberörd. Vi... Läs mer »
Legendariska städer vid Sidenvägen. Följ med på en resa längs den legendariska Sidenvägen där kameler, kungar, köpmän och karavaner dragit fram genom årtusenden. För den som beger sig till detta sagans land väntar dagar förgyllda av sol, orientalisk gästfrihet och färgsprakande folkliv. Det leg... Läs mer »
Gör drömmen om Transsibiriska Järnvägen till verklighet! Upplev världens längsta järnväg över två kontinenter, genom ett flertal tidzoner och några av världens mest spektakulära vyer. Passagerare från världens alla hörn skapar en härlig atmosfär som gör resan till en alldeles extraordinär upplevelse... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!