Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Custom-made and fixed tours to St. Petersburg, Moscow and with The Transsiberian railway. Read more, press link below.

Läs mer »

Rundresor, weekend, kryssningar, SPA och skräddarsydda resor ...

 

Vi erbjuder rundresor, resor på egen hand och skräddarsydda gruppresor så som flyg- och tågresor och kryssningar till ett flertal olika destinationer. Våra gäster uppskattar det lilla företagets möjlighet att ge personlig service lite utöver det vanliga. Hos oss är alla gäster mycket viktiga!

Ser du fram emot en innehållsrik semester, kanske till en destination som ligger lite vid sidan av de vanliga semestermålen,men utan att tumma på kvalitet och trygghet då ska du välja någon av våra spännande resor. Varmt välkommen till Latitude Travel!

Ryska floder, Donau, Dourofloden och Rhen & Mosel... Upplev världen från vattnet under en bekväm flodkryssning. Du kommer omgivningarna nära när du kryssar på floderna, med intressanta möten och sevärdheter i varje hamn. Följ med på en flodkryssning genom vindistrikt på Dourofloden med vyer öv... Läs mer »
Boka din kryssning genom oss! Latitude Travel erbjuder kryssningar över hela världen. Hos oss kan du hitta många olika kryssningserbjudanden. Vi erbjuder kryssningar i alla prisklasser och för alla intresseinriktningar. Kryssa runt Medelhavet, runt härliga Karibien och utmed Norges vackra kust me... Läs mer »
Ge dig ut på en spännande rundresa med flyg, tåg eller buss. En rundresa med buss eller tåg i Europa och andra delar av världen passar dig som söker en bekväm och genuin reseupplevelse av landet, folket och kulturen. Våra kunniga guider delar med sig av sin erfarenhet, eller vad vi kallar sin &rd... Läs mer »
Följ med på en välarrangerad weekendresa i grupp med svensktalande guide eller låt oss skräddarsy en weekendresa åt er. Med våra paketpriser på flyg och välbeprövade hotell garantera vi dig en prisvärd semesterresa. Med få dagar att utnyttja är det extra viktigt att man inte missar något och genom a... Läs mer »
Föredrar du att resa på egen hand hjälper vi till att ordna resan just för dig. Vi erbjuder alltifrån prisvärda budgethotell till lyxhotell på flera av våra destinationer. Hittar du inte din destination eller det hotell du vill bo på så tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper till att boka de flesta... Läs mer »
Sol, golf och vandring Att byta bort några veckor eller månader av vintermörker mot sol och uppiggande dagsljus lockar allt fler, vare sig man är pensionär, föräldraledig eller bara vill ha ett längre avbrott från ekorrhjulet. Både Thailand och Portugal erbjuder boende av hög standard och möjli... Läs mer »
Förutom våra vanliga paketresor och kryssningar ordnar vi studieresor för grupper och organisationer, konferensresor för företag, semesterresor för enskilda som inte vill resa i grupp osv. Latitude Travel har mer än 40 års erfarenhet av att arrangera resor till Ryssland och det forna Sovjet och till... Läs mer »
Upplev världen med tåg. Att uppleva världen med tåg är bekvämt, spännande och socialt. Installera dig i din kupé och fascineras av allt du hinner se - du slipper kånka bagage och byta hotellrum. Vi presenterar här utvalda tågresor till några av världens mest intressanta resmål. I resorna i... Läs mer »
Res på en spa-weekend med gedigna hälso- och skönhetsbehandlingar Skäm bort dig själv med en skön Spa-vistelse på något av våra utvalda spahotell. Boka en spaweekend som passar dig, vi hjälper dig att hitta rätt. Just nu erbjuder vi femstjärniga Baltic Beach Hotel mitt på stranden i Jurmala,... Läs mer »
Prova viner från olika regioner i Portugal, Frankrike och Spanien och lär dig om deras unika karaktär. Visa »
Välarrangerade naturresor till bl a Finland, Borneo och Tanzania. Res i grupp med andra naturintresserade och få chansen till unika fotomöjligheter och naturnära upplevelser med erfarna reseledare och i vissa fall fotoinstruktörer. Serengeti i Tanzania, Borneos djungler med orangutanger och näsap... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!