Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Boka ditt eget boende - Thailand Dream Village.


Två timmar söder om Bangkok, högt upp i Thailändska bukten, ligger den lilla fiskebyn Ban Phe och paradisön Koh Samet. Här regnar det mindre än i resten av landet och antalet turister är färre. Några kilometer härifrån ligger Thailand Dream Village, ett område med nybyggda villor belägna i ett naturskönt område. Här erbjuder vi möjlighet att hyra hus under en kortare eller längre period.

 


Thailand Dream Village -
boende med bekvämlighet & stor frihet


Thailand Dream Village erbjuder ett boende med närhet till kritvita stränder och orörda paradisöar med smaragdgrönt vatten. I närområdet finns några av Thailands bästa golfbanor, fantastisk natur med korallrev, vattenfall och djungel och dessutom är här fritt från tropiska stormar. Utöver sol, bad och fantastisk snorkling, njuter du av ett lugnt boende med alla bekvämligheter som kan behövas - restaurang, städning och en servicedisk som hjälper till när det behövs. 

Thailand Dream Village består av fyra byar med hus. Den fjärde byn, som är helt nybyggd, består av 18 villor byggda runt en 25-meters pool och en tropisk trädgård. Här finns parhus i två olika storlekar samt fristående villor. Alla hus har altan, fullt utrustade kök med micro, kyl och frys och AC.

Boendestandarden är hög med bl.a. helkaklade badrum. Här rår du dig själv men på området finns en restaurang och i receptionen finns möjlighet att bl.a. hyra cyklar. (Observera att restaurangen kan hållas stängd under lågsäsong och låg beläggning.)

Städning och byte av lakan sker på veckobasis. I direkt anslutning till den fjärde byn finns även en mindre Golf Camp med golfsimulator, driving range, putting green och en 18-håls minigolfbana.

  • Pris från 2.500 kr per vecka (lågsäsong)
 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!