Upplev världen med tåg.

Att uppleva världen med tåg är bekvämt, spännande och socialt. Installera dig i din kupé och fascineras av allt du hinner se - du slipper kånka bagage och byta hotellrum. Vi presenterar här utvalda tågresor till några av världens mest intressanta resmål. I resorna ingår förutom tågresa, utflykter med engelsktalande guide och måltider.

 

 

 

 

Från Moskva via Mongoliet till Beijing med spännande besök i Jekaterinburg Rundresa utmed den Transsibiriska järnvägen från Moskva till Beijing via Jekaterinburg, Bajkalsjön och Mongoliet! En resa för dig som vill resa på egen hand men ändå vara säker på att få uppleva några av resans höjdpu... Läs mer »
Rundresa 14 dagar utmed den Transsibiriska järnvägen från Moskva till Beijing via Irkutsk, Bajkalsjön och Mongoliet! En resa för dig som vill resa på egen hand men ändå vara säker på att få uppleva några av resans höjdpunkter på nära håll och i sällskap av kunniga engelsktalande lokalguider. Den... Läs mer »
Från Moskva via Bajkalsjön till Vladivostok Denna resa passar den som kan tänka sig att resa med den klassiska Transsibiriska järnvägen på egen hand men som inte vill missa viktiga sevärdheter längs vägen. Utflykter med engelsktalande guide i Moskva, Irkutsk, vid Bajkalsjön och i Vladivostok är... Läs mer »
Res från Moskva till Beijing längs den Transsibiriska och Transmongoliska Järnvägen med ett tåg i absolut toppklass! Upplev "Tsarens Guld", denna ryska legendariska motsvarighet till "Orientexpressen". Det perfekta valet för den som önskar en riktigt bekväm resa omgiven av här... Läs mer »
Mytomspunna Sidenvägen med Chiva, Samarkand, Buchara och Tasjkent. Res bakåt i tiden med tåg längs delar av den legendariska Sidenvägen genom Uzbekistan. Här ligger några av handelsvägens mest betydelsefulla städer - handelsmetropolen Tasjkent, orientens pärla Samarkand, sagolika Chiva och det no... Läs mer »
Legendariska Sidenvägen genom Uzbekistan, Turkmenistan och Iran Ta chansen att färdas längs den legendariska Sidenvägen, handelsvägen som genom många sekler förbundit Kina med Europa. Här möttes kulturer, här utvecklades civilisationer, ståtliga städer och unika monument. Se några av Orientens pä... Läs mer »
Tre länder längs Sidenvägen - i karavanernas fotspår En oförglömlig och skön resa med tåg genom tre länder längs den legendariska Sidenvägen. De tre centralasiatiska länderna Kazakstan, Turkmenistan och Uzbekistan sträcker sig från Kaspiska Havet i väster till det stora Tien Shanmassivet i öster.... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning