Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »
Instagram

Instagram

Följ oss på Instagram!
Följ latitudetravel.se eller titta efter hashtag #latitudetravel
 

Instagram

Res på en spa-weekend  med gedigna hälso- och skönhetsbehandlingar 


Skäm bort dig själv med en skön Spa-vistelse på något av våra utvalda spahotell. Boka en spaweekend som passar dig, vi hjälper dig att hitta rätt. Just nu erbjuder vi femstjärniga Baltic Beach Hotel mitt på stranden i Jurmala, Lettlands främsta kurort.

Lettlands främsta kurort bjuder på förnämligt Spa och milslånga stränder Jurmala ligger ca 2 mil utanför Riga och är Lettlands främsta bad- och kurort. Förutom stadens 150-åriga historia som Spa- och kurort lockas besökarna hit av den milslånga vita sandstranden som löper utmed Riga-bukten.... Läs mer »
Spa-traditioner av högsta klass! Behandlings- och rekreations-SPA i Litauens äldsta kurort Druskininkai, berömt för sitt mineralvatten och helande lera. Högklassiga behandlingar för skönhet och välbefinnande samt medicinskt SPA för profylax, diagnostik och behandlingar. Utmärkt hotell och resta... Läs mer »
Upplev "Salus Per Aqua". Skäm bort dig själv med en skön Spa-vistelse på Jurmalas förnämsta Spa-hotell Baltic Beach. Hotellet erbjuder ett attraktivt boende vid stranden, ett brett utbud av professionella behandlingar och har ett erkänt kök. Vi erbjuder ett flertal spa-paket i olika p... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!