Spa och golf av högsta klass.

Endast ett par mil utanför Vilnius ligger Vilnius Grand Resort, en elegant anläggning med hotell, SPA, utsökt mat och en mästerlig golfbana i ett fantastiskt landskap. Här kan du skämma bort dig själv med avkopplande dagar på SPA och spelar du golf väntar en bana i världsklass. Resa till och från Vilnius tillkommer och vi ordnar självklart bästa möjliga flyg och transfer.

 

SPA ESCAPE på härliga Vilnius GRAND RESORT, 2 dagar 

Unna dig en kort men välgörande resa till Vilnius Grand Resort! Vårt fina erbjudande för två innehåller:

 • Två nätter i Superior dubbelrum

 • Stor frukostbuffé

 • Fri tillgång till Oasis SPA & Gym

 • En behandling på 55 minuter – välj mellan klassisk
  massage, djup- eller aromamassage

Dessutom finns en ”meny” med olika behandlingar att välja på mot tillägg. Njut av de fina omgivningarna, golfbanan och den goda maten.

PRIS per person:                    från 1 750  kr

GOLF, GOLF, GOLF - GRAND RESORT / V GOLF CLUB

Den magnifika 18-hålsbanan är designad av Bob Hunt och PGA Consulting. Fin driving range och ett härligt övningsområde till-sammans med den utmanande banan gör detta till en perfekt anläggning för golfare på alla nivåer. Vårt suveräna golfpaket för två innehåller:

 • Fyra nätter i delat dubbelrum

 • Stor frukostbuffé

 • Fri tillgång till Oasis SPA & Gym

 • Obegränsat spel på The V Golf Club

  The V Golf Academy erbjuder ett komplett utbud av tjänster från PGA Professionals med lektioner för grupper och individuella, kurser för barn, för grönt kort liksom video-analyser. Fri shuttlebuss till Vilnius flera gånger dagligen.

   

PRIS per person, 2017:        3 495 kr (1/7 – 15/8, 1/10 – 31/10)           3 995 kr (15/5 – 30/6, 16/8 – 30/9)  

Priserna för ovanstående paket gäller vid minst två gäster. Resa till och från Vilnius tillkommer och vi ordnar självklart bästa möjliga flyg. Under perioden 14 juli – 18 augusti 2017 är Vilnius flygplats stängd för reparation och då ersätts nätterna i Vilnius med vistelse i Kaunas istället.

 

 

Paketresa

Snabbsökning