Res med båt till S:t Petersburg med färjan Princess Anastasia från Stockholm. Fartyget tillhör det ryska rederiet St. Peterline och kryssar även till Tallinn och Helsinfors under samma resa. Kryssningen är visumfri när du bokar rederiets shuttlebuss som tar dig in till S:t Petersburg. Avgångar från Stockholm var fjärde dag året om. 

Kontakta oss

Kontakta oss för att boka din kryssning till S:t Petersburg. Vi hjälper dig med offert, planering, priser och besvarar gärna alla dina frågor via telefon, email eller formuläret på vår kontaktsida

Tidtabell                              

 2018

 Rutter

Avgång

Ankomst

 Stockholm - Helsingfors

17.30

-

-

11.30

Helsingfors - St. Peterburg

19.00

-

-

09.00

 St. Peterburg - Helsingfors

18.00

-

07.00

 Helsingfors - Tallinn

08.30

-

-

12:30

Tallinn - Stockholm 12:30

 

09:30

 
 

                               

Avresor

 

Avgångar från Stockholm 2018:

JUNI         - 5, 13 , 19, 27

JULI         - 3, 11, 17, 25, 31

AUGUSTI - 8, 14, 22, 28

SEPTEMBER - 5, 11, 19, 25

OKTOBER - 3, 9, 17, 23, 31

NOVEMBER -  6, 14, 20, 28

DECEMBER - 4, 12, 18, 26
 

Hytter

Ombord kan du välja mellan att ta en insideshytt utan fönster, en utsideshytt med fönster eller uppgradera dig till Commodore-hytt, Deluxe-hytt eller svit.

Insideshytt med våningssäng / E-hytt

Dubbelhytt för 2 personer utan fönster med två låga separata sängar längst ner i fartyget. Finns även som 3-bädds- och 4-bäddshytt. AC, dusch och WC finns i hytten. Hytterna är belägna på däck 2 och är cirka 8,5 kvm.

 

Insideshytt med våningssäng / B2V-hytt

Dubbelhytt för 2 personer utan fönster med våningssäng. AC, dusch och WC finns i hytten. Hytterna är belägna på däck 4-6 och är cirka 8,5 kvm.

 

Insideshytt / B-hytt

Dubbelhytt för 2 personer utan fönster med två låga separata sängar. Finns även som 3-bädds- och 4-bäddshytt. AC, dusch och WC finns i hytten. Hytterna är belägna på däck 4-6 och är cirka 8,5 kvm.

 

Utsideshytt / A-hytt

Dubbelhytt för 2 personer med fönster (ventil) och två låga separata sängar. Finns även som 3-bädds- och 4-bäddshytt. AC, dusch och WC finns i hytten. Hytterna är belägna på däck 4-6 och är cirka 8,5 kvm.

 

Utsideshytt Commodore

Dubbelhytt för 2 personer med fönster och två låga separata sängar. AC, dusch, WC, hårtork, fåtöljer, TV (endast ryska kanaler) och minibar finns i hytten. Hytterna är belägna på däck 5 och 6 och är cirka 11,5  kvm. I priset för Commodorehytter ingår Deluxe-frukost.

DeLuxe-hytt

Dubbelhytt för 2 personer med fönster och två låga separata sängar. Finns även som 3-bäddshytt. AC, dusch, WC, hårtork, fåtöljer, TV (endast ryska kanaler) och minibar finns i hytten. Hytterna är belägna på däck 5 och 6 och är cirka 16,5  kvm. I priset för DeLuxe-hytten ingår Deluxe-frukost.

Svit

Svit 2 rum för 2 personer med fönster och bra havsutsikt. AC, dusch, WC, hårtork, sällskapsdel med fåtöljer och soffa, TV (endast ryska kanaler) och minibar finns i hytten. Sviterna är belägna på däck 6 och är cirka 26,4  kvm. I priset för sviterna ingår Deluxe-frukost.

 

Tillägg

Måltidspaket:

Frukostpaket - Vuxen pris 500 kr per person
(Frukost samtliga dagar under resan, 4 st)

Halvpension måltidspaket – Vuxen pris 1500 kr per person
I priset ingår 4 x middagsbuffé samt 4 x frukostbuffé

- Barn i åldern 0-6 år äter gratis i sällskap av vuxen. 
- Barn i åldern 7-12 år betalar 50% av vuxenpriset.

Utflykter

Rederiets utflykter i S:t Petersburg:

 • Stadsrundtur - Busstur där vi passerar bl.a. Isaakskatedralen, Peter Paulfästningen, det legendariska "Aurora", Eremitaget, Kyrkan på Bloedt och mycket mer. 3 stop med kortare promenad och fotografering.
  Pris vuxen 400 kr per person.
  Efter utflykten är det möjligt att stiga av bussen i centrum av St.Petersburg, vid Sokos Hotel Vasilievsky eller färjeterminalen.
 • Stadsrundtur med Eremitaget - Tid. ca. 6 timmar. Pris per vuxen 800 kr.
 • S:t Petersburgs kyrkor och katedraler - Tid: ca. 3 timmar.
  Pris per vuxen 650 kr. 
  Efter utflykten är det möjligt att stiga av bussen i centrum av St.Petersburg, vid Sokos Hotel Vasilievsky eller färjeterminalen.
 • Kanaltur -
  Pris vuxen 400 kr
 • Båttur till Peter den Stores sommarpalats -
  Pris per vuxen 800 kr


Ovan utlfykter genomförs med svensktalande guide. Det finns även utflykter med engelsktalande guide.

Obs. Utflykternas varaktighet kan påverkas av trafiken i St.Petersburg. Rederiet förbehåller sig rätten till att göra ändringar i programmet.

Utflykter med Latitude Travel:

Latitude Travel arrangerar även andra typer av utflykter i S:t Petersburg efter era önskemål om du vill stiga iland på egen hand eller om du önskar ett skräddarsytt program. Kontakta gärna oss för mer information.

 

                               

 

Paketresa

Snabbsökning