Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Ge dig ut på en spännande rundresa med flyg, tåg eller buss.

En rundresa med buss eller tåg i Europa och andra delar av världen passar dig som söker en bekväm och genuin reseupplevelse av landet, folket och kulturen. Våra kunniga guider delar med sig av sin erfarenhet, eller vad vi kallar sin ”resfarenhet”, och kan visa dig både det allra mest kända och det mest okända av det land du väljer att resa till.

Våra rundresor, bussresor och tågresor sker i grupp med svensk färdledning och med välplanerade vägar, transporter och besöksmål. I priset för våra rundresor ingår flyg, hotell, måltider, transporter, inträden och kvällsunderhållning. Vi ser till att alla överraskningar under din resa bara är glada och trevliga!

 

 

Boka din rundresa

Kontakta oss för att boka rundresor med tåg eller buss! Vi hjälper dig med planering, prisuppgifter och besvarar gärna alla dina frågor via telefon, email eller formuläret på vår kontaktsida.

 

RUNDRESA FRÅN 2 PERSONER. Möt orangutanger & tropiska regnskog. Under denna 12-dagars rundresa möter vi Borneos vidunderligt vackra natur och rika djurliv. Här blommar hibuskus i alla möjliga färger. Vi besöker Mount Kinabalo Nationalpark med unika orkideer, som är så rara att de skyddas. Andra... Läs mer »
Ryska kontraster - Gyllene Ringen & världsmetropoler Runt Moskva, i den Gyllene Ringen, ligger några av Rysslands äldsta städer. Byggda på 1000- och 1100-talen av ättlingar till vikingahövdingen Rurik bjuder städerna Vladimir, Suzdal och Bogoljubovo på vackra kyrkor med fantastiska lökkupoler,... Läs mer »
Följ med oss till vinets vagga! Georgien är det lilla landet i Transkaukasien som Gud enligt legenden avsåg spara till sig själv. I trakter där livet räknas som en gåva och gästvänligheten är en dygd, möts du av värme och gästfrihet. Storslagen natur med höga bergsmassiv och pastoralt sköna lands... Läs mer »
RUNDRESA GEORGIEN, ARMENIEN & AZERBAJDZJAN Bedåras av charmen under vår resa till tre kaukasiska länder - Georgien, Armenien och Azerbajdzjan. I trakter där livet räknas som en gåva och gästvänligheten är en dygd möts du av värme och gästfrihet. Storslagen natur med vilda höga bergsmassiv och... Läs mer »
8 DAGAR - Sjöresa i vikingarnas spår. Följ med oss från Göteborg, via Fredrikshamn, på en vacker sjöresa över Nordatlanten till Island och de trolska Färöarna. Vi reser med det moderna färjefartyget M/S Norröna och bor ombord på fartyget under hela resan och måltider och utflykter ingår i pris... Läs mer »
Legendariska Sidenvägen genom Uzbekistan, Turkmenistan och Iran Ta chansen att färdas längs den legendariska Sidenvägen, handelsvägen som genom många sekler förbundit Kina med Europa. Här möttes kulturer, här utvecklades civilisationer, ståtliga städer och unika monument. Se några av Orientens pä... Läs mer »
Tre länder längs Sidenvägen - i karavanernas fotspår En oförglömlig och skön resa med tåg genom tre länder längs den legendariska Sidenvägen. De tre centralasiatiska länderna Kazakstan, Turkmenistan och Uzbekistan sträcker sig från Kaspiska Havet i väster till det stora Tien Shanmassivet i öster.... Läs mer »
4 DAGAR - Kortresa med flyg till Longyearbyen. Norrskenet på äventyrliga Svalbard är något som måste upplevas och under vintermånaderna är det som allra bäst. Klara polarnätter upplysta av månen och omgivningar som är både vilda och vackra. Svalbard passar utmärkt för en kortresa och få upplevels... Läs mer »
Följ med på en mycket intressant resa till ett för många okänt land, Vitryssland. På svenska ambassaden i Minsk möter vi nobelpristagarinnan i litteratur, Svetlana Alexievich. Vi besöker Marc Chagalls födelsestad Vitebsk och får en inblick i den vitryska vardagen – långt från nobelpristagare o... Läs mer »
S:t Petersburg är verkligen juvelen i det ryska imperiets krona. Här får du spendera 5 dagar i S:t Petersburg och ta del av sprudlande gatuliv, stort utbud av shopping, restauranger och kaféer. I våra veckoresor ingår 4 nätter på 4-stjärnigt hotell, förbeställd bil tur/retur mellan flygpla... Läs mer »
Till tsarhuvudstaden via Helsingfors. Att resa till S:t Petersburg via Finland är både vackert och trevligt. Ombord på Tallink Siljas fartyg njuter du av vällagad mat och trevlig underhållning. Från Helsingfors tar det nya snabbtåget dig genom de vackra bygderna i södra Finland och du får se lite... Läs mer »
S:t Petersburg och Moskva – två storstäder som bjuder på två helt olika upplevelser av Ryssland S:t Petersburg är Peter den Stores dröm om Europa, med vackra adelspalats, kanaler och parker. Elegant och kultiverad, på samma gång stolt och inbjudande. Moskva är den pampiga huvudstaden me... Läs mer »
RUNDRESOR UZBEKISTAN - Res till sagans land vid Sidenvägen. Följ med på en oförglömlig vecka längs delar av den legendariska Sidenvägen med dagar förgyllda av sol, orientalisk gästfrihet och färgsprakande folkliv. Precis som köpmän och äventyrare, vetenskapsmän och upptäcktsresanden som Mar... Läs mer »
Mytomspunna Sidenvägen med Chiva, Samarkand, Buchara och Tasjkent. Res bakåt i tiden med tåg längs delar av den legendariska Sidenvägen genom Uzbekistan. Här ligger några av handelsvägens mest betydelsefulla städer - handelsmetropolen Tasjkent, orientens pärla Samarkand, sagolika Chiva och det no... Läs mer »
Serengeti och norra Tanzanias höjdpunkter I denna resa ingår de absoluta höjdpunterna i norra Tanzania. Vi ser natron sjön med sina rosa flamingor och andra fågelarter, tillbringar två dagar på Serengetis (swahili för ändlös slätt) vidder med ett enastående viltliv, som spelas upp för oss, när vi sitter i safarijeepar, som kan köra ända fram till de flesta djuren. I Ngorongorokratern bjuds vi åter på storvilt i stora hjordar. Även Tarangire Nationalpark bjuder på stora upplevelser med stora elefanthjordar och det märkliga baobabträdet (apbrödsträd), som klarar långa torrperioder. Resan avslutas me... Läs mer »
RUNDRESA RUMÄNIEN - En okänd juvel! Uptäck det vilda och vackra Transsylvanien. Här finns en underbar mix av oerhört vackra landskap, fantastiska välbevarade medeltida städer med sagolika slott, borgar, kyrkor och vindlande kullerstensbelagda gator och ett gästfritt och välkomnande folk. Lägg... Läs mer »
Från Moskva via Bajkalsjön till Vladivostok Denna resa passar den som kan tänka sig att resa med den klassiska Transsibiriska järnvägen på egen hand men som inte vill missa viktiga sevärdheter längs vägen. Utflykter med engelsktalande guide i Moskva, Irkutsk, vid Bajkalsjön och i Vladivostok är... Läs mer »
Rundresa 14 dagar utmed den Transsibiriska järnvägen från Moskva till Beijing via Irkutsk, Bajkalsjön och Mongoliet! En resa för dig som vill resa på egen hand men ändå vara säker på att få uppleva några av resans höjdpunkter på nära håll och i sällskap av kunniga engelsktalande lokalguider. Den... Läs mer »
Från Moskva via Mongoliet till Beijing med spännande besök i Jekaterinburg Rundresa utmed den Transsibiriska järnvägen från Moskva till Beijing via Jekaterinburg, Bajkalsjön och Mongoliet! En resa för dig som vill resa på egen hand men ändå vara säker på att få uppleva några av resans höjdpu... Läs mer »
Res från Moskva till Beijing längs den Transsibiriska och Transmongoliska Järnvägen med ett tåg i absolut toppklass! Upplev "Tsarens Guld", denna ryska legendariska motsvarighet till "Orientexpressen". Det perfekta valet för den som önskar en riktigt bekväm resa omgiven av här... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!

 

 

Tsarer & kupoler - spännande & mångfacetterat!
Boka rundresa, weekendresa eller hotell i Ryssland, res till S:t Petersburg och Moskva. Vi ordnar Ditt visum till Ryssland. Vår kunskap och långa erfarenhet är din trygghet!

Läs mer »