Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Legendariska städer vid Sidenvägen.


Följ med på en resa längs den legendariska Sidenvägen där kameler, kungar, köpmän och karavaner dragit fram genom årtusenden. För den som beger sig till detta sagans land väntar dagar förgyllda av sol, orientalisk gästfrihet och färgsprakande folkliv. Det legendomspunna strålande Samarkand, charmiga medeltida Buchara och huvudstaden Tasjkent bjuder på en spännande mix av historisk storhet och centralasiatiskt liv.

Vi erbjuder välarrangerade rundresor i grupp med våra kunniga svenska guider liksom också skräddarsydda resor för dig som föredrar att resa på egen hand.
 

RUNDRESOR UZBEKISTAN - Res till sagans land vid Sidenvägen. Följ med på en oförglömlig vecka längs delar av den legendariska Sidenvägen med dagar förgyllda av sol, orientalisk gästfrihet och färgsprakande folkliv. Precis som köpmän och äventyrare, vetenskapsmän och upptäcktsresanden som Mar... Läs mer »
RUNDRESA UZBEKISTAN - Följ med till den krympande Aralsjön, längs ökenvägar och oaser där kamelkaravaner dragit fram genom årtusenden. Precis som de gamla köpmännen stannar vi i legendariska städer som Tasjkent, Chiva, Buchara och Samarkand. Här möts vi av sol, värme, orientalisk skönhet och vä... Läs mer »
Rundresa i Uzbekistan "Navruz" är farsi och betyder "Ny dag". Navruz är också namnet på en av Centralasiens äldsta och mest älskade högtider då man firar vårdagjämningen och vårens ankomst. Denna dag symboliserar början på det nya året då naturen vaknar och en ny odlingssäso... Läs mer »
Mytomspunna Sidenvägen med Chiva, Samarkand, Buchara och Tasjkent. Res bakåt i tiden med tåg längs delar av den legendariska Sidenvägen genom Uzbekistan. Här ligger några av handelsvägens mest betydelsefulla städer - handelsmetropolen Tasjkent, orientens pärla Samarkand, sagolika Chiva och det no... Läs mer »
Legendariska Sidenvägen genom Uzbekistan, Turkmenistan och Iran Ta chansen att färdas längs den legendariska Sidenvägen, handelsvägen som genom många sekler förbundit Kina med Europa. Här möttes kulturer, här utvecklades civilisationer, ståtliga städer och unika monument. Se några av Orientens pä... Läs mer »
Tre länder längs Sidenvägen - i karavanernas fotspår En oförglömlig och skön resa med tåg genom tre länder längs den legendariska Sidenvägen. De tre centralasiatiska länderna Kazakstan, Turkmenistan och Uzbekistan sträcker sig från Kaspiska Havet i väster till det stora Tien Shanmassivet i öster.... Läs mer »
 

Oförglömliga dagar med besök i några av den historiska Sidenvägens allra viktigaste städer. Sagans Samarkand, det medeltida Buchara och sköna Tasjkent. En ljuvlig resa förgylld av sol, orientalisk gästfrihet, spännande historia och färgsprakande folkliv. Följ med vår kunniga svenska guide Annika på en fascinerande resa utmed den gamla handelsrutten. 
Avresor: 8/10 2016
Pris: från 19.750 kr

Läs mer »

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!