Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Custom-made and fixed tours to St. Petersburg, Moscow and with The Transsiberian railway. Read more, press link below.

Läs mer »

Gör drömmen om Transsibiriska Järnvägen till verklighet! Upplev världens längsta järnväg över två kontinenter, genom ett flertal tidzoner och några av världens mest spektakulära vyer. Passagerare från världens alla hörn skapar en härlig atmosfär som gör resan till en alldeles extraordinär upplevelse. Vi erbjuder flera olika alternativ för alla smaker – från standardturer till exklusivt lyxpaket. Hur du än föredrar att resa ordnar vi allt med tåg, hotell, utflykter, flyg, transfers och visum!
 

Järnvägens tre sträckor

Vi erbjuder olika ressätt för dig som vill uppleva denna världsberömda tåglinje - allt beroende på tycke och smak och vad du själv vill ha inkluderat i resan. Järnvägen följer tre olika sträckningar:
 

 • TRANSSIBIRISKA JÄRNVÄGEN - Från Moskva till Vladivistok
  Moskva * Kazan * Jekaterinburg * Omsk * Novosibirsk * Krasnojarsk * Irkutsk * Ulan Ude * Chabarovsk * Vladivostok
   
 • TRANSMONGOLISKA JÄRNVÄGEN - Från Moskva till Beijing (via Mongoliet)
  Moskva * Kazan * Jekaterinburg * Omsk * Novosibirisk * Krasnojarsk * Irkutsk * Ulan Ude * Ulan Bator * Beijing
   
 • TRANSMANCHURISKA JÄRNVÄGEN - Från Moskva till Bejing (via Harbin)
  Moskva * Kazan * Jekaterinburg * Omsk * Novosibirsk * Krasnojarsk * Irkutsk * Ulan Ude * Harbin * Beijing
   Nedan följer information om våra olika resor som är ett trevligt mellanting mellan gruppresa och resa på egen hand. Vi erbjuder färdigplanerade resrutter på fasta datum med en del utflykter och hotellövernattningar inplanerade. Under stoppen visar duktiga engelsktalande lokalguider de viktigaste sevärdheterna, medan man ombord på tågen rår sig själv. Dessa avgångar erbjuds internationellt varför det finns många möjligheter att träffa vänner från olika delar av världen.

Från Moskva via Bajkalsjön till Vladivostok Denna resa passar den som kan tänka sig att resa med den klassiska Transsibiriska järnvägen på egen hand men som inte vill missa viktiga sevärdheter längs vägen. Utflykter med engelsktalande guide i Moskva, Irkutsk, vid Bajkalsjön och i Vladivostok är... Läs mer »
Rundresa 14 dagar utmed den Transsibiriska järnvägen från Moskva till Beijing via Irkutsk, Bajkalsjön och Mongoliet! En resa för dig som vill resa på egen hand men ändå vara säker på att få uppleva några av resans höjdpunkter på nära håll och i sällskap av kunniga engelsktalande lokalguider. Den... Läs mer »
Från Moskva via Mongoliet till Beijing med spännande besök i Jekaterinburg Rundresa utmed den Transsibiriska järnvägen från Moskva till Beijing via Jekaterinburg, Bajkalsjön och Mongoliet! En resa för dig som vill resa på egen hand men ändå vara säker på att få uppleva några av resans höjdpu... Läs mer »
Res från Moskva till Beijing längs den Transsibiriska och Transmongoliska Järnvägen med ett tåg i absolut toppklass! Upplev "Tsarens Guld", denna ryska legendariska motsvarighet till "Orientexpressen". Det perfekta valet för den som önskar en riktigt bekväm resa omgiven av här... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!

 

 

Här kan du läsa mer om visum till Ryssland: instruktioner för hur du fyller i din ansökan samt länken till ansökningsformuläret.

Läs mer »

Vi ordnar ditt visum till Mongoliet när du bokar en del av din resa genom oss med den Transsibiriska järnvägen.

Läs mer »

Här ansöker du om visum till Ryssland. Gå direkt till Ryska Federationens hemsida. Läs mer »