Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Custom-made and fixed tours to St. Petersburg, Moscow and with The Transsiberian railway. Read more, press link below.

Läs mer »

Res med oss till S:t Petersburg, Moskva eller med Transsibiriska Järnvägen.

Ta chansen och res till Ryssland och upplev ett land i förändring. I Ryssland kommer du få uppleva ett väldigt påtagligt och spännande möte mellan nytt och gammalt. Säkert är att Ryssland inte lämnar någon oberörd.

Vi ordnar din resa till hela Ryssland och städer som Moskva, Sankt Petersburg oavsett om du önskar resa på egen hand eller följa med på en weekend- eller rundresa. Vi erbjuder också scenisk kryssning till S:t Petersburg och häftiga flodkryssningar utöver det vanliga.

 

Skräddarsydda Rysslandsresor

Är ni en grupp, ett kompisgäng, en förening, företag eller intresseorganisation som vill resa till Ryssland? Vi arrangerar gärna en resa efter era önskemål och ordnar studiebesök, möten och konferenser till Moskva, S:t Petersburg eller till den plats just ni önskar besöka. Föredrar du att resa på egen hand hjälper vi gärna till att skräddarsy resan även då. Väljer du att följa med på någon av våra weekendresor till Sankt Petersburg eller Moskva, men önskar stanna lite längre går det också bra - säg bara till när du bokar. Vänd dig till oss med dina önskemål och frågor om att resa till Ryssland eller med Transsibiriska Järnvägen.

Vår kunskap och långa erfarenhet kan du lita på! Kontakta oss redan idag för bokning. 

Kryssa på floderna, boka en rundresa med buss och tåg eller gör en weekendresa. Res med oss till kulturmetropolen Moskva. Mitt i hjärtat av Moskva, vid Röda Torget, finner man den ryska huvudstadens och kanske hela Rysslands symbol - Kreml; mytomspunnen och för de flesta säkert alldeles oväntat v... Läs mer »
Den glittrande tsarhuvudstaden. Res med oss till S:t Petersburg - den forna huvudstaden vid Nevas strand är med sin elegans och orginalitet utan tvekan en av världens vackraste städer. Med sin mångfald av museer och palats, historiska och litterära platser, butiker, trevliga kaféer och res... Läs mer »
Gör drömmen om Transsibiriska Järnvägen till verklighet! Upplev världens längsta järnväg över två kontinenter, genom ett flertal tidzoner och några av världens mest spektakulära vyer. Passagerare från världens alla hörn skapar en härlig atmosfär som gör resan till en alldeles extraordinär upplevelse... Läs mer »
Vill du uppelva mästerskapet på plats? Fotbolls VM 2018 spelas i Ryssland och det svenska landslaget har dessutom kvalificerat sig för gruppspel. Många svenskar vill nu resa till Ryssland och vi ordnar hotellbokningar, flygbiljetter och ger information om det praktiska sakerna som man behöver ordna inför sin resa. Världsmästerskapet spelas mellan den 14:e juni och den 15:e juli nästa år i ett flertal olika städer. Nu när det svenska landslaget har kvalificert till mästerskapet är trycket stort på att besöka Ryssland redan för gruppspelsmatcherna. Vi ordnar din resa och informerar dig om hur du ordnar d... Läs mer »
 


Moskva - en stad i ständig förvandling och en av världens mest dynamiska metropoler! Chica restauranger blandas med världsberömda lökkupoler, sprudlande gatuliv med utbudet av kultur och historia. Våra 5-dagarsresor till Moskva leds av kunniga lokala guider och vi ser Moskvas främsta sevärdheter som t ex Röda Torget, Vasilijkatedralen och Kreml med Rustkammaren. Vi vandrar genom den stämningsfulla gågatan Arbat  och hinner uppleva rysk konst i Tretjakovgalleriet. Avresor: varje vecka. Pris. fr 11 165 kr.

Läs mer »

Följ med till tsarhuvudstaden på vår populära weekendresa torsdag - söndag med utflykter med svensktalande guide inkluderat i priset. Avresor från Stockholm, Köpenhamn och Göteborg. 
Pris:  från 6.990 kr
Avresor: torsdagar/fredagar, Mars - November

Läs mer »
Gilla oss på Facebook

 

 

 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!

 

 

Här kan du läsa mer om visum till Ryssland: instruktioner för hur du fyller i din ansökan samt länken till ansökningsformuläret.

Läs mer »

Moskva på egen hand - lyxigt eller billigt? Komponera din nästa weekendresa själv och res till världsmetropolen Moskva! Ett prisexempel: 5 dagar i juni från 3.320 kr per person i dubbelrum inkl frukost och visumstöd, exkl flyg. Komplettera gärna med vårt 2-3-dagars "Moskvapass" för 950 kr som bjuder på transfer med Aeroexpress från och till flygplatsen, ett antal resor i tunnelbanan, en båttur på Moskvafloden, Hop-on-Hop-off-bussen, ett flertal viktiga museer samt ger rabatter till en mängd restauranger och barer.

Läs mer »