Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Floddalar, pittoreska bergsbyar, vingårdar, sol, mat och golf.


Trots att Portugal är ett av Europas minsta länder har landet mycket att erbjuda sina besökare, oavsett om man stannar över en weekend, upp till en vecka eller om man vill ha ett längre avbrott och väljer en långtidsresa. Avstånden är korta och utmärkta vägar leder ut från Lissabon i alla väderstreck. Landets stormaktstid med oerhörda inkomster från alla kolonier avspeglar sig i hela landets kultur. Har man bara en kort weekend att spendera föreslår vi i alla fall att man tillbringar den i den vackra huvudstaden Lissabon. Välkommen att läsa mer om våra resor till Portugal och de sju kullarnas stad!

Vi kryssar sakta fram på den frodiga Dourofloden, utmed dramatiska bergsluttningar och terrasserade odlingar. Det är en fantastisk upplevelse att slingrar sig genom Europas kanske vackraste vindal och hjärtat av Portugals portvinsregion. Kryssningen fortsätter vidare till Spaniens gräns där vi besök... Läs mer »
Portvinets land och Europas vackraste vindal. 8 DAGAR. Välkommen på en fantastisk resa in i hjärtat av Portugals portvinsregion och vidare till spanska gränsen. Den gyllene floden Douro slingrar sig förbi gröna olivlundar, terrasserade vinodlingar och medeltida bergsbyar. Ombord något av våra... Läs mer »
Charmig huvudstad perfekt för en weekend! Lissabon charmar sina besökare med sina många restauranger, sina medeltida kvarter med vindlande gränder och de vackra kakelklädda husfasaderna. Stadens känns både som en sydeuropeisk semesterort och en spännande storstad, perfekt för en resa om man bar... Läs mer »
Vinskörd och skaldjursfestival i norra Portugal och Galicien Dourodalen är slående vacker och här finns utsökta vingårdar och världsberömda portvinshus. Vi besöker lantliga byar vid sidan av de vanligaste turistvägarna och deltar i skördebestyren på en traditionell familjeägd vingård. I spansk... Läs mer »
 

Upptäck Lissabon! En charmig blandning mellan stortstad och semesterort. Här finns intressant historia, rolig shopping och ett stort utbud av god mat och gott vin. Bo centralt på utmärkta Lisboa Plaza**** med nära till allt. 3 nätter inkl. frukost, tågbiljett till Estoril/Cascais och biljett med bergbanan Gloria. Under juli och augusti även fritt inträde till vissa museer. Upp till 500 kr i senior- och boka-tidigt-rabatt!
Pris fr. 2.300 kr

Läs mer »
Gilla oss på Facebook

 

 

 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!