Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Custom-made and fixed tours to St. Petersburg, Moscow and with The Transsiberian railway. Read more, press link below.

Läs mer »

Kryssa på floderna, boka en rundresa med buss och tåg eller gör en weekendresa.

Res med oss till kulturmetropolen Moskva. Mitt i hjärtat av Moskva, vid Röda Torget, finner man den ryska huvudstadens och kanske hela Rysslands symbol - Kreml; mytomspunnen och för de flesta säkert alldeles oväntat vacker.

Moskva är inte bara huvudstad i världens största land utan även centrum för det nya Ryssland och allt vad det representerar. Här blandas gammalt och nytt, här finns historien bakom varje hörn, i form av ståtliga kyrkor med gyllene kupoler eller sovjettidens tunga fasader och storslagna Stalinarkitektur.

 

Våra resor till Moskva

Vi erbjuder bekväma flodkryssningar och innehållsrika rundresor med buss och tåg. I priset för våra paketresor ingår flyg, hotell, måltider, transporter, inträden och kvällsunderhålling. Följ med oss på en weekendresa i grupp torsdag - söndag eller välj att upptäcka staden på egen hand. Vi erbjuder prisvärda flygbiljetter till Moskva och hotell i Moskvas centrum och hjälper till att ordna ditt visum till Ryssland.

Boka din resa

Vår kunskap och långa erfarenhet kan du lita på!  Vi hjälper dig med planering, prisuppgifter och besvarar gärna alla dina frågor via telefon, email eller formuläret på vår kontaktsida

Reseförslag till Moskva

Kreml, Röda torget och Rustkammaren Letar ni efter en kortare resa som ger massor av nya intryck? Då har ni kommit rätt. Våra weekendresor till Moskva bjuder på många intressanta upplevelser. Vi erbjuder mycket prisvärda resepaket med ett fullspäckat program som leds av kunniga lokala engels... Läs mer »
Upptäck Moskva på egen hand! Upptäck den här spännande världsmetropolen på egen hand och ta del av sprudlande gatuliv, stort utbud av shopping, restauranger och kaféer och alla stora sevärdheter! Komponera din egen resa från våra läckra bitar och välj den prisnivå som gör resan till ett... Läs mer »
Upptäck den här spännande världsmetropolen och ta del av sprudlande gatuliv, stort utbud av shopping, restauranger och kaféer och alla stora sevärdheter! På den här resan väljer du själv klass på hotellet och därmed prisnivån vilket gör den till ett mycket prisvärt besök i Moskva. Detta ä... Läs mer »
S:t Petersburg och Moskva – två storstäder som bjuder på två helt olika upplevelser av Ryssland S:t Petersburg är Peter den Stores dröm om Europa, med vackra adelspalats, kanaler och parker. Elegant och kultiverad, på samma gång stolt och inbjudande. Moskva är den pampiga huvudstaden me... Läs mer »
Ryska kontraster - Gyllene Ringen & världsmetropoler Runt Moskva, i den Gyllene Ringen, ligger några av Rysslands äldsta städer. Byggda på 1000- och 1100-talen av ättlingar till vikingahövdingen Rurik bjuder städerna Vladimir, Suzdal och Bogoljubovo på vackra kyrkor med fantastiska lökkupoler,... Läs mer »
Kryssa 200 mil på Rysslands floder. Kryssa bekvämt mellan Rysslands vackra kulturmetropoler S:t Petersburg och Moskva. Alla utflykter med bl a besök på Röda Torget och Kreml samt Eremitagets enorma konstsamlingar ingår i resans pris. Du lär även känna okända småstäder och byar på den ryska land... Läs mer »
Om du föredrar att resa på egen hand till S:t Moskva går det alldeles utmärkt. Då kan du själv välja avresedag, reslängd och transportmedel. Välj ur ett stort utbud av hotell från prisvänliga budgethotell, trevliga mellanklass- och boutiquehotell till eleganta lyxhotell. Oavsett om du vill spendera... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Moskva på egen hand - lyxigt eller billigt? Komponera din nästa weekendresa själv och res till världsmetropolen Moskva! Ett prisexempel: 5 dagar i juni från 3.320 kr per person i dubbelrum inkl frukost och visumstöd, exkl flyg. Komplettera gärna med vårt 2-3-dagars "Moskvapass" för 950 kr som bjuder på transfer med Aeroexpress från och till flygplatsen, ett antal resor i tunnelbanan, en båttur på Moskvafloden, Hop-on-Hop-off-bussen, ett flertal viktiga museer samt ger rabatter till en mängd restauranger och barer.

Läs mer »