Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Charmiga Riga, herrgårdar och kurorter 

 

Lettlands huvudstad Riga bjuder sina besökare på en charmig blandning av gammal och nytt, med ett blomstrande kulturliv och massor av trevliga butiker, barer, klubbar och restauranger. På somrarna sjuder Rigas gator av folkliv. 
En kort flygresa tar dig till Riga men föredrar du en avkopplande sjöresa trafikeras sträckan av Tallink Siljas fartyg.   
Boka en sparesa till Jurmala i Lettland över en weekend eller en minisemester till Riga. Vi erbjuder många trevliga och mycket  prisvärda hotell. Vill du se mer av Lettland och kanske hela Baltikum hjälper vi dig med både idéer och arrangemang.

Upplev "Salus Per Aqua". Skäm bort dig själv med en skön Spa-vistelse på Jurmalas förnämsta Spa-hotell Baltic Beach. Hotellet erbjuder ett attraktivt boende vid stranden, ett brett utbud av professionella behandlingar och har ett erkänt kök. Vi erbjuder ett flertal spa-paket i olika p... Läs mer »
Europas kulturhuvudstad 2014 lockar på många sätt än idag Baltikums metropol är med sina nästan 800 000 invånare den största av de baltiska städerna, alltid trevlig, full av aktivitet och utveckling men samtidigt skönt avslappnad. En i allra högsta grad levande stad med välkomnande människor, rik... Läs mer »
Om du föredrar att resa på egen hand till Riga går det alldeles utmärkt. Då kan du själv välja avresedag, reslängd och transportmedel. Välj ur ett stort utbud av hotell från prisvänliga budgethotell, trevliga mellanklass- och boutiquehotell till eleganta lyxhotell. Oavsett om du vill spendera dagarna helt fritt eller önskar ha ett färdigt program med privat guide och rundturer, museibesök och kvällsevenemang kan du vara säker på att få en behaglig, prisvärd och minnesvärd resa. Bokar du en paketresa genom oss får du tillgång till flygbolagens sk "paketpriser". Det innebär att du har möjlighet at... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

 

Läs mer om vår samarbetspartner här!

Läs mer »
Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!