Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Vilda bergsmassiv, vinodlingar och mycket charm.

I detta sköna land slösar solen med sin strålar och naturen är både storslagen och frikostig; enligt legenden  lär Gud ha skänkt georgierna det land han tänkt spara till sig själv. Det här är också det antika landet Kolchis där Prometheus satt fjättrad och varifrån Jason hämtade Det Gyllene Skinnet..

Georgierna sägs ha den äldsta vinkulturen i världen och här njuter man av såväl vin som utsökt mat. Alltid ackompanjerat av stor gästvänlighet och ibland en temperamentsfull dans!

 

Boka din resa

Vår kunskap och långa erfarenhet kan du lita på! Kontakta oss redan idag för bokning. 

RUNDRESA GEORGIEN, ARMENIEN & AZERBAJDZJAN Bedåras av charmen under vår resa till tre kaukasiska länder - Georgien, Armenien och Azerbajdzjan. I trakter där livet räknas som en gåva och gästvänligheten är en dygd möts du av värme och gästfrihet. Storslagen natur med vilda höga bergsmassiv och... Läs mer »
Följ med oss till vinets vagga! Georgien är det lilla landet i Transkaukasien som Gud enligt legenden avsåg spara till sig själv. I trakter där livet räknas som en gåva och gästvänligheten är en dygd, möts du av värme och gästfrihet. Storslagen natur med höga bergsmassiv och pastoralt sköna lands... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!