Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

PRINCESS CRUISES - Rederiet firar 50 år i år och är ett världens största rederier med 18 fartyg och 150 olika kryssningsrutter till över 350 olika hamnar och destinationer över hela världen. Fartygens storlek varierar från 672 till 3 600 passagerare.

Kryssar man med Princess Cruises erbjuds man ett stort utbud av aktiviter ombord men man satsar mycket på att upprätta känslan av mindre fartyg med en personlig och intim atmosfär. Kryssningarna vänder sig främst till en vuxen målgrupp med fokus på intressanta destinationer och mycket att upptäcka och uppleva även innan och efter kryssingarna med diverse utflyktspaket i anslutning till kryssningen.

Ombord talar man engelska.

 

 

Nedan finner ni samtliga kryssningar med Princess Cruises.

Klicka på "Your Cruise" för att välja dina önskemål.
För bokning, tveka inte att kontakta oss per telefon på 0771 - 70 22 00.
 

 

Diamond Princess, som byggdes 2004, är en lyxig destination i sig. Vakna varje morgon i väntan på en ny horisont. Njut av utsikten från en av fartygets cirka 740 hytter med balkong. Unna dig en hot stone-massage på berömda Lotus Spa, njut av utsökt mat i en formell eller avslappnad atmosfär och gör... Läs mer »
Caribbean Princess är "moderskeppet" i rederiets Princess-flotta och byggdes 2004. De 900 lyxhytterna med balkong och minisviterna längs hela däcket ger dig fantastisk utsikt i en privat miljö. Här hittar du bland annat biografen "Movie under the stars®", stora Lotus Spa och... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »