Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Custom-made and fixed tours to St. Petersburg, Moscow and with The Transsiberian railway. Read more, press link below.

Läs mer »

Föredrar du att resa på egen hand hjälper vi till att ordna resan just för dig. Vi erbjuder alltifrån prisvärda budgethotell till lyxhotell på flera av våra destinationer. Hittar du inte din destination eller det hotell du vill bo på så tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper till att boka de flesta hotellen i flera av våra städer.

Bokar du en paketresa genom oss får du tillgång till flygbolagens sk "paketpriser". Det innebär att du har möjlighet att få flygbiljetten till ett lägre pris om du köper den som en del av en paketresa dvs flygresa och boende. Dessa speciella paketpriser får du inte tillgång till om du köper enbart en reguljär flygbiljett. Köper du en paketresa är du dessutom även skyddad enligt paketreselagen och vår resegaranti. Latitude Travels resegaranti gäller endast vid köp av en paketresa.

Vi erbjuder skräddarsydda resor till hela Ryssland och det forna Sovjet samt bl a Uzbekistan, Georgien, Armenien, Albanien, Rumänien, Estland, Lettland, Litauen, Portugal, Madeira, Thailand och Frankrike.

Vi hjälper dig att hitta rätt flyg och rätt hotell till rätt pris! Vi förser dig med offerter, hjälper med planering och besvarar gärna alla dina frågor via telefon, email eller via formuläret på vår kontaktsida.

Upptäck Moskva på egen hand! Upptäck den här spännande världsmetropolen på egen hand och ta del av sprudlande gatuliv, stort utbud av shopping, restauranger och kaféer och alla stora sevärdheter! Komponera din egen resa från våra läckra bitar och välj den prisnivå som gör resan till ett... Läs mer »
Upptäck S:t Petersburg på egen hand! - 3 NÄTTER FRÅN 2.030 kr - Spendera 4 dagar i S:t Petersburg och ta del av sprudlande gatuliv, stort utbud av shopping, restauranger och kaféer. I weekendpaketet ingår 3 nätter på utvalda hotell, förbeställd bil tur/retur mellan flygplatsen och hotel... Läs mer »
Boka ditt eget boende - Thailand Dream Village. Två timmar söder om Bangkok, högt upp i Thailändska bukten, ligger den lilla fiskebyn Ban Phe och paradisön Koh Samet. Här regnar det mindre än i resten av landet och antalet turister är färre. Några kilometer härifrån ligger Thailand Dream Villag... Läs mer »
4 DAGAR - Kortresa med flyg till Longyearbyen. Norrskenet på äventyrliga Svalbard är något som måste upplevas och under vintermånaderna är det som allra bäst. Klara polarnätter upplysta av månen och omgivningar som är både vilda och vackra. Svalbard passar utmärkt för en kortresa och få upplevels... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!

 

 

Tsarer & kupoler - spännande & mångfacetterat!
Boka rundresa, weekendresa eller hotell i Ryssland, res till S:t Petersburg och Moskva. Vi ordnar Ditt visum till Ryssland. Vår kunskap och långa erfarenhet är din trygghet!

Läs mer »

Moskva på egen hand - lyxigt eller billigt? Komponera din nästa weekendresa själv och res till världsmetropolen Moskva! Ett prisexempel: 5 dagar i juni från 3.320 kr per person i dubbelrum inkl frukost och visumstöd, exkl flyg. Komplettera gärna med vårt 2-3-dagars "Moskvapass" för 950 kr som bjuder på transfer med Aeroexpress från och till flygplatsen, ett antal resor i tunnelbanan, en båttur på Moskvafloden, Hop-on-Hop-off-bussen, ett flertal viktiga museer samt ger rabatter till en mängd restauranger och barer.

Läs mer »