Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Välarrangerade naturresor till bl a Finland, Borneo och Tanzania. Res i grupp med andra naturintresserade och få chansen till unika fotomöjligheter och naturnära upplevelser med erfarna reseledare och i vissa fall fotoinstruktörer.

Serengeti i Tanzania, Borneos djungler med orangutanger och näsapor och norra Finland med vilda björnar, djärvar och örnar. Vi har valt ut tre mycket intressanta resor, som ger dig makalös naturupplevelser och möjlighet till fantastiska fotoupplevelse. Ingen av resorna är fysiskt krävande. Själv har jag inte mer än ”normalkondition” och kan njuta fullt ut och delta i alla delar av resorna. Vi har räknat in det mesta i priserna redan från början, så det väntar inga obehagliga överraskningar i form av olika tillägg.
 

Makalösa naturupplevelser och enorma fotomöjligheter i trevligt sällskap... Bara en dagsresa med bil från Åbo kan man studera stora vilda björnar på endast några meters håll om man så önskar. I Ingemansland mellan Finland och Ryssland möts både finska och ryska björnar och kommer till de skogso... Läs mer »
RUNDRESA FRÅN 2 PERSONER. Möt orangutanger & tropiska regnskog. Under denna 12-dagars rundresa möter vi Borneos vidunderligt vackra natur och rika djurliv. Här blommar hibuskus i alla möjliga färger. Vi besöker Mount Kinabalo Nationalpark med unika orkideer, som är så rara att de skyddas. Andra... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!