Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Res på SPA i Jurmala, Lettland.
Unna dig en avkopplande Sparesa till Jurmala, Lettlands främsta bad- och kurort. Paketpris 4 nätter inkl båtresa, hotell, måltider och spaprogram. Resor året om.
Pris fr. 2.650 kr

 

Läs mer »

Litauen – Bärnstenslandet vid Östersjökusten

Litauen är det sydligaste av våra tre baltiska grannländer. Ännu ganska outforskat men med massor av kvaliteter är detta ett land väl värt att upptäcka. Naturen med skogar, ängar, sjöar och fantastiska sandstränder längs Östersjökusten ligger till grund för landets gamla och välutvecklade SPA-kultur. Här finns allt från lyxiga dag-SPA till både anrika och helt nya anläggningar.  En skön spa-vistelse kombineras med fördel med några dagar i Vilnius.

Druskininkai är Litauens äldsta och mest berömda kurort, grundad redan 1794 av kungen av Litauen och Polen, Stanislovas Augustas Pontiatovskis. Här i skön miljö finns fantastiskt bra SPA- och badanläggningar med mycket prisvärda behandlingar som gör att man kan kosta på sig att bli ompysslad från topp till tå. Druskininkai ligger 13 mil sydväst om Vilnius och lika långt söder om Kaunas.

Birstonas vid floden Nemunas är en något lugnare men ändå trendig kurort. Här erbjuds mängder av olika behandlingar och bad. En perfekt kombination tillsammans med sköna promenader längs floden och den lilla stadens charm. Birstonas ligger knappt fem mil söder om Kaunas och 10 mil väster om Vilnius.
 

Vilnius är Litauens huvudstad belägen längs floderna Neris och Vilna. Det kuperade landskapet är en perfekt bakgrund till all de 50 kyrkspiror som dominerar den gamla stadsdelen. Här längs kullerstensgatorna ligger en mångfald vackra byggnader i blandade stilar från renässans, barock och klassicism.... Läs mer »
Spa-traditioner av högsta klass! Druskininkai är Litauens äldsta och mest berömda kurort, grundad redan 1794 av kungen av Litauen och Polen, Stanislovas Augustas Pontiatovskis. Här i skön miljö finns fantastiskt bra SPA- och badanläggningar med mycket prisvärda behandlingar som gör att man kan ko... Läs mer »
Lugn och trendig kurort Birstonas vid floden Nemunas är en något lugnare men ändå trendig kurort. Här erbjuds mängder av olika behandlingar och bad. En perfekt kombination tillsammans med sköna promenader längs floden och den lilla stadens charm. Birstonas ligger knappt fem mil söder om Kaunas oc... Läs mer »
Spa och golf av högsta klass. Endast ett par mil utanför Vilnius ligger Vilnius Grand Resort, en elegant anläggning med hotell, SPA, utsökt mat och en mästerlig golfbana i ett fantastiskt landskap. Här kan du skämma bort dig själv med avkopplande dagar på SPA och spelar du golf väntar en bana i v... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!

 

 

Tsarer & kupoler - spännande & mångfacetterat!
Boka rundresa, weekendresa eller hotell i Ryssland, res till S:t Petersburg och Moskva. Vi ordnar Ditt visum till Ryssland. Vår kunskap och långa erfarenhet är din trygghet!

Läs mer »