Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Om du föredrar att resa på egen hand till Riga går det alldeles utmärkt. Då kan du själv välja avresedag, reslängd och transportmedel. Välj ur ett stort utbud av hotell från prisvänliga budgethotell, trevliga mellanklass- och boutiquehotell till eleganta lyxhotell. Oavsett om du vill spendera dagarna helt fritt eller önskar ha ett färdigt program med privat guide och rundturer, museibesök och kvällsevenemang kan du vara säker på att få en behaglig, prisvärd och minnesvärd resa.

Bokar du en paketresa genom oss får du tillgång till flygbolagens sk "paketpriser". Det innebär att du har möjlighet att få flygbiljetten till ett lägre pris om du köper den som en del av en paketresa dvs flygresa och boende. Dessa speciella paketpriser får du inte tillgång till om du köper enbart en reguljär flygbiljett. Köper du en paketresa är du dessutom även skyddad enligt paketreselagen och vår resegaranti. Latitude Travels resegaranti gäller endast vid köp av en paketresa.

Nedan följer en presentation av utvalda hotell i Riga. Vi kan dock hjälpa dig att boka i stort sett alla hotell i staden så kontakta oss om det hotell du söker ej finns nedan

RADISSON BLU RIDZENE, 5 stjärnor *****. Ett modernt hotell som ligger mycket centralt nära sevärdheter och Rigas gamla stad. Många av rummen har utsikt över Rigas gamla stad och intilliggande parker. I rummen finns fritt WiFi. Handikappanpassade rum finns. På hotellet finns restaurang, gym, ba... Läs mer »
Hotell City Teater, 3 stjärnor * * *. Utmärkt hotell inrymt i en vacker jugendbyggnad mitt i Rigas kultur- och affärkvarter, ca 15 minuters promenad från Gamla Stan. Mer information på https://cityhotel.lv/ Visa »
Hotell Metropole 4 stjärnor * * * *. Mycket trevligt och klassiskt hotell med utmärkt läge centralt i Riga. Visa »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »