Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Sol, golf och vandring


Att byta bort några veckor eller månader av vintermörker mot sol och uppiggande dagsljus lockar allt fler, vare sig man är pensionär, föräldraledig eller bara vill ha ett längre avbrott från ekorrhjulet. Både Thailand och Portugal erbjuder boende av hög standard och möjlighet att leva lite längre på besparingarna. Vi erbjuder möjligheten att hyra hus och lägenheter under en kortare eller en längre period. Vi erbjuder boenden till destionationer som fortfarande har en låg prisnivå, lite färre turister med med närområden som har ett stort urval av aktiviteter. För mer information om boendet, omgivningarna och priser, kontakta oss eller läs mer nedan.

Vi hjälper dig gärna att boka din flygresa till destinationen. Bokar du en paketresa genom oss får du tillgång till flygbolagens sk "paketpriser" som ofta erbjuder flygbiljett till ett lägre pris om du köper den som en del av en paketresa dvs flygresa och boende. Köper du en paketresa är du dessutom även skyddad enligt paketreselagen och vår resegaranti.

Boka ditt eget boende - Thailand Dream Village. Två timmar söder om Bangkok, högt upp i Thailändska bukten, ligger den lilla fiskebyn Ban Phe och paradisön Koh Samet. Här regnar det mindre än i resten av landet och antalet turister är färre. Några kilometer härifrån ligger Thailand Dream Villag... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!

 

 

Tsarer & kupoler - spännande & mångfacetterat!
Boka rundresa, weekendresa eller hotell i Ryssland, res till S:t Petersburg och Moskva. Vi ordnar Ditt visum till Ryssland. Vår kunskap och långa erfarenhet är din trygghet!

Läs mer »