Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Stora fartyg eller mindre fartyg, italiensk stil eller freestyle cruising, lyx eller barnvänligt - att välja rätt rederi är avgörande för att du ska trivas så bra som möjligt under din kryssning. Vi hjälper dig att hitta rätt bland rederierna.

AZAMARA CLUB CRUISES - Med Azamara kryssar du med exklusiva och klassiska kryssningsfartyg med fokus på uppgraderad service och annorlunda resrutter. Rederiet har två mindre fartyg, Azamara Journey och Azamara Quest, med ca 700 gäster vardera. Med kryssningsfartyg i den mindre klassen når man även mindre hamnar och orter som inte passar större fartyg. Därför får man utöver en personlig atmosfär ombord även annorlunda resrutter med unika destinationer och utflykter. Visa »
CELEBRITY CRUISES - Rederiet erbjuder en sofistikerad kryssningsupplevelse och har blivit uppskattat för sina utsökta mat, sina rymliga hytter och sin höga servicenivå – man kallar det själva för «Modern Luxury». Fartygen är inredda i en varm, modern design, dekorerade med exklus... Läs mer »
COSTA CRUISES - Costa Cruises har en flotta på 15 kryssningsfartyg som seglar under italiensk flagg i stora delar av världen. Fartygen genomsyras av mottot "Cruising - Italian - Style" med klassiskt internationell stil, med livfull interiör och varm atmosfär och anda. Följ med och låt di... Läs mer »
HURTIGRUTEN - Sedan 1893 har Hurtigruten varit en livsnerv längs den norska kusten med dagliga avgångar, året runt. Ingen annan resa tar dig så nära det dagliga livet i de små isolerade kustsamhällena och den storslagna norska naturen som Hurtigruten. Hurtigrutens flotta består av 11 klassiska fa... Läs mer »
MSC CRUISES - Ett av världens största kryssningsrederier, marknadsledande i Medelhavet, Sydafrika och Brasilien. Med samtliga tolv fartyg byggda på 2000-talet har MSC världens mest moderna flotta. MSC Cruises kryssar året runt i Medelhavet och har dessutom ett brett utbud av säsongskryssningar i Kar... Läs mer »
Upplev det klassiska kryssningslivet ombord på ett mindre fartyg. Det brittiska rederiet Cruise and Maritime Voyages har specialiserat sig på traditionella kryssningar med klassiska, mindre fartyg. Med fartygen Astoria, Marco Polo, Magellan och Astor, erbjuder man kryssningar som kännetecknas a... Läs mer »
SMYRIL LINE - Smyril Line är ett färöiskt färjerederi som grundades 1982. Det nuvarande fartyget, M/S Norröna, som kopplar samman Färöarna med grannländerna, sattes i trafik 2003. Ombord på den moderna färjan finner man ett flertal faciliteter att välja på för den som önskar vara aktiv. För de vuxna... Läs mer »
PRINCESS CRUISES - Rederiet firar 50 år i år och är ett världens största rederier med 18 fartyg och 150 olika kryssningsrutter till över 350 olika hamnar och destinationer över hela världen. Fartygens storlek varierar från 672 till 3 600 passagerare. Kryssar man med Princess Cruises erbjuds man e... Läs mer »
ROYAL CARIBBEAN - Ett av världens största rederier som erbjuder kryssningar till närmare 300 resemål världen runt. Rederiet har stora, moderna fartyg med ett stort utbud av aktiviteter, restauranger och underhållning ombord. Några av världens största fartyg till hör Royal Caribbean och ombord kan du... Läs mer »
Ryska floder, Donau, Dourofloden och Rhen & Mosel... Upplev världen från vattnet under en bekväm flodkryssning. Du kommer omgivningarna nära när du kryssar på floderna, med intressanta möten och sevärdheter i varje hamn. Följ med på en flodkryssning genom vindistrikt på Dourofloden med vyer öv... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!