Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Ett äkta kryssningsfartyg med själ. 

Om du uppskattar det klassiska kryssningslivet och föredrar en personlig miljö framför storlek och krom, är Astoria ett fartyg för dig.
Hon tar maximalt 550 passagerare och tillhöra samma stolta fartygstradition av klassiska kryssningsfartyg som M/S Funchal. Hon kryssade senast från Sverige under 2011, då under namnet M/S Athena.

 

Interiör & profil

Astoria byggdes på Götaverken i Göteborg 1948 och seglade för Svenska Amerikalinien under namnet M/S Stockholm.
1994 genomgick hon en total ombyggnation som även inkluderade motorerna, för det hisnande beloppet 150 miljoner amerikanska dollar. Idag är Astoria ett elegant fartyg med en stor skara återvändande gäster världen över. De allmänna utrymmena är stora och bekväma, smakfullt inredda i klassisk stil. Fartyget är som gjort för umgänge och med maximalt 550 passagerare ombord, borgar det för en personlig och vänlig atmosfär och gäster som känner sig som hemma.

Restauranger, barer och lounger

Lounger och faciliteter
Fartyget har flera bekväma lounger och trevliga barer. I huvudsalongen bjuds på show och dans och pianomusiken i cocktailbaren inbjuder till en skön samvaro. Kanske vill du pröva lyckan i fartygets kasino eller lyssna på ett föredrag eller se en bra film i fartygets biosalong. Ombord finns även internetcafé, bridgerum, ett litet kapell, gym, bastu och skönhetssalong samt en liten nattklubb.

Restauranger & däck
Fartygets restaurang ligger på Atlantic deck och här serveras lunch och middag. Dagligen serveras även en lunchbuffé i restaurang Lido som gärna kan intas på akterdäck om vädret tillåter. Fartygets däck är väl tilltagna och inbjuder till såväl promenader och aktiviteter som skön vila i en solstol. Här finns två trevliga utomhusbarer och en härlig pool.

Hytter
Du bor mycket bekvämt ombord Astorias, hon är byggd för transatlantiska kryssningar med stora och fräscha hytter. Alla hytter har luftkonditionering, bad med dusch, wc, satellit‐TV, kassafack, hårtork och minibar. Alla utsideshytter har minst ett fönster eller en fartygsventil. Dessutom finns juniorsviter med en liten sittgrupp och åtta balkongsviter. Sviterna har DVD‐spelare och jacuzzi. Många hytter har en eller två extrabäddar som fälls ner från väggen

 

Boka din kryssning här:

Kontakta oss för mer information.

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!