Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Här bor du bekvämt & billigt!  
Boka ditt eget boende i Thailand.
Hos oss kan du boka det helt nybyggda & prisvärda Thailand Dream Village.

Pris fr 2.500 kr/vecka.

Läs mer »

Res på SPA i Jurmala, Lettland.
Unna dig en avkopplande Sparesa till Jurmala, Lettlands främsta bad- och kurort. Paketpris 4 nätter inkl båtresa, hotell, måltider och spaprogram. Resor året om.
Pris fr. 2.650 kr

 

Läs mer »
Instagram

Instagram

Följ oss på Instagram!
Följ latitudetravel.se eller titta efter hashtag #latitudetravel
 

Instagram

M/S Funchal genomför inga kryssningar 2015

 
Det är med stor sorg vi mottagit informationen att kryssningarna med M/S Funchal från Göteborg sommaren 2015 inte kommer att genomföras. Fartygets ägare, rederiet Portuscales cruises, lägger ner sin kryssningsverksamhet och samtliga inplanerade kryssningar ställs in. Samtliga inbokade gäster har informerats och inbetalda pengar återbetalas.

M/S Funchal är ett äkta kryssningsfartyg. De allmänna utrymmena är bekväma och luftigt inredda med plats för umgånge. Med maximalt 450 passagerare ombord, borgar det för en personlig och vänlig atmosfär och gäster som känner sig som hemma.

M/S Funchal har älskats av många kryssningsresenärer sedan hon i maj 1976 genomförde sin första kryssning från Göteborg. Tusentals svenskar har upptäckt kryssningslivets charm ombord på Funchal och många är gästerna som återkommit år efter år. Den klassiska kryssningsmiljön med en varm atmosfär, personlig service och genuin omtanke, har varit ledord för livet ombord. Ombord har gästerna tagits omhand av svenska kryssningspersonal och i Portobaren har svenska pianister lett trevliga sångstunder innan middagen serverats. Precis som det gjorts ombord på M/S Funchal sedan den första kryssningen i maj 1976.

Här kan du uppleva livet ombord på M/S Funchal: http://youtu.be/yioBV6DD8lY


 

 

Upplev det klassiska kryssningslivet ombord på M/S Azores. Med sin klassiska profil och sin personliga service tlllhör hon samma fartygstradition som M/S Funchal, som i många år kryssat från Göteborg. M/S Azores kryssade senast från Göteborg 2011, då under namnet M/S Athena. Fartyget genomför i år en serie kryssningar till Norges fjordar, Island, Skottland och de brittiska öarna från olika hamnar i England och i Medelhavet under hösten.

Pris från 7.277 kr.

Läs mer »

Hos oss kan du boka din sjöresa med Hurtigruten - en garanterat oförglömlig resa! Oavsett när du reser möts du av helt fantastiska naturupplevelser. Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar i juli och augusti till specialpris! För dig som vill uppleva hela kusten från Kirkenes till Bergen ingår helpension och vi ordnar flyg och transfer till fartyget.
Pris sjöresa + helpension fr 6.595:-

Läs mer »

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!

 

 

Tsarer & kupoler - spännande & mångfacetterat!
Boka rundresa, weekendresa eller hotell i Ryssland, res till S:t Petersburg och Moskva. Vi ordnar Ditt visum till Ryssland. Vår kunskap och långa erfarenhet är din trygghet!

Läs mer »