Vi på Latitude Travel har 40 års erfarnehet har kryssningar över hela världen. Vi erbjuder prisvärda kryssningar till destinationer som Alaska, Kanada, Amazonas och Västindien. Hos oss hittar du kryssningar till natursköna destinationer med spännande arrangemang innan och efter kryssningen.  Vi presenterar utvalda kryssningsresor, vissa med svensk färdledning, med allt från vildmarksupplevelser till tropiska paradisöar. Välkommen att boka din drömkryssning hos oss. 

Nova Scotia, Newfoundland och Quebeck från England. Följ med Marco Polo på en enastående kryssning över Atlanten till Kanada. Upplev Newfoundland, Nova Scotia, Prince Edward Island och Íles de la Madelaine med en övernattning i Montréal och en tur på den mäktiga floden St Lawrence.... Läs mer »
Denna otroliga kryssning tar dig till ökända Îles du Salut i Franska Guyana, fem soldränkta öar i Karibien, Madeira, Cape Verde och Azorerna. Men höjdpunkten är det mäktiga Amazonas, där vi upptäcker världens största tropiska regnskog och ekosystem. Vi kryssar med det omtyckta fartyget Mag... Läs mer »
Flera avgångar under året! Följ med till den blomstrande ön Madeira och upplev Kanarieöarnas subtropiska klimat. Följ med något av Cruise and Maritimes trivsamma fartyg till varmare breddgrader. Kontakta oss för aktuella priser och erbjudanden! Visa »
 

Paketresa

Snabbsökning