Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Fjordar, tsarstäder och Atlantöar.

Boka en kryssning till en destination i norra Europa - till Norge med Nordkap och fjordar, eller England & Brittiska öar,  Island eller Ryssland.

Under många år har vi erbjudit unika kryssningar från Göteborg med det klassiska kryssningsfartyget MS Funchal. Nu fortsätter vi i samma anda med traditionella kryssningar och mindre kryssningsfartyg med Cruise and Maritime från England. Dessutom erbjuder ett flertal rederier kortkryssningar i Östersjön till S:t Petersburg och baltiska pärlor från bl a Stockholm. 

 

Kryssningar - stora och små rederier

Hos oss kan du boka kryssningar och sjöresor i Norra Europa med rederier så som Hurtigruten, Royal Carribbean Cruise Line, Costa Cruises, Princess Cruises, Norwegian Cruise Line och MSC.

Vi hjälper dig att hitta rätt kryssning! 

Vi förser dig med offerter, hjälper med planering och besvarar gärna alla dina frågor via telefon, e-post eller via formuläret på vår kontaktsida

 

Aktuella kryssningserbjudanden

  • Mer information kommer inom kort                                                                   GÖR EN FÖRFRÅGAN
 

Kryssningarna runt de brittiska öarna är mycket populära och bjuder på en odyssé från det grönskande sydöstra England, via det böljande landskapet på Irland till de storslagna vidderna på det skotska höglandet. Charmas av det leende Irland med stopp i Cork och Dublin. Fascineras över Hebrider... Läs mer »
8 DAGAR - Sjöresa i vikingarnas spår. Följ med oss från Göteborg, via Fredrikshamn, på en vacker sjöresa över Nordatlanten till Island och de trolska Färöarna. Vi reser med det moderna färjefartyget M/S Norröna och bor ombord på fartyget under hela resan och måltider och utflykter ingår i pris... Läs mer »
Kryssningar till dramatisk och vacker natur Stora naturupplevelser och levande historia bjuder kryssningarna där vi rundar Island och besöker Atlantens sagoöar. Vi upplever naturens styrka på Shetland, Orkney och Färöarna, som delar mycket av Islands säregna och i högsta grad levande historia.... Läs mer »
Kryssning till Geirangerfjorden. Kryssa under sommarmånderna under italiensk flagg med Europas största kryssningsföretag Costa Cruises till några av UNESCOs världsarv utmed Norges kust. Kryssa in i den spektakulära Geirangerfjorden och vandra utmed Bryggen i Bergen. Dessutom besöker vi pittoreska... Läs mer »
Följ med på en kryssning från Köpenhamn till Norges vackra fjordar i sommar. Välj mellan fler olika avresor där rutterna skiljer sig något åt. Självklart besöker vi Bergen, Norges trevligaste stad, jugendstaden Ålesund och majestätiska Geirangerfjorden - troligtvis världens mest berömda fjord. Om... Läs mer »
Följ med från kulturrika Amsterdam med Costa Mediterranea till Norges vackra fjordar. Kryssa in i den spektakulära Geirangerfjorden och vandra utmed Bryggen i Bergen. Många drömmer även om att få resa med den natursköna Flåmsbanen, på denna kryssning får du chansen. Dessutom besöker vi den vackra st... Läs mer »
Norges kust med Hurtigruten - flyget på köpet! Visst är vi många som drömmer om att åtminstone en gång i livet resa längs med den vackra kusten i Norge med det berömda norska rederiet Hurtigruten. Ingen annan resa tar dig så nära livet i de små isolerade kustsamhällena och den storslagna norska n... Läs mer »
6 DAGAR - Arktiskt äventyr maj-september. Följ med det mindre fartyget MS Nordstjernen på en nostalgisk upplevelse till Spetsbergen, den ultimata Svalbardsrutten. Med ett litet fartyg kommer man närmare inpå och mötet med majestätiska fjäll, djupa fjordar, glaciärer och fågelfjäll blir fantast... Läs mer »
8 DAGAR FRÅN STOCKOLM. Följ med Serenade of the Seas på en kryssning till tsarhuvudstaden S:t Petersburg från Stockholm. Dessutom besöker vi de charmiga huvudstäderna Tallinn, Riga och Helsingfors. Avresor i juni och juli. Med två hela dagar i Peter den Stores paradstad hinner vi ta del av och nj... Läs mer »
8 DAGAR Kryssa under italiensk flagg med kryssningsfartyget Costa Magica från juni till augusti 2018. Kryssningen avgår från Stockholm till Peter den Stores paradstad S:t Petersburg, här njuter man av konsten, arkitekturen och det intressanta gatulivet. Dessutom besöker vi Tallinn, Baltikums b... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!