8 DAGAR  - Sjöresa i vikingarnas spår.


Följ med oss från Göteborg, via Fredrikshamn, på en vacker sjöresa över Nordatlanten till Island och de trolska Färöarna. Vi reser med det moderna färjefartyget M/S Norröna och bor ombord på fartyget under hela resan och måltider och utflykter ingår i priset - allt för att göra ditt resande så bekvämt och upplevelserikt som möjligt. 

 

RESFAKTA

   

HÖJDPUNKTER

  • Land:            Island, Danmark
  • Reslängd:    8 dagar
  • Fartyg:         Norröna
  • Avreseort:   Göteborg
  • Avresor:       11/5 2019
  • Pris:              från 15 900 kr
   
  • Färöarnas särpräglade naturlandskap
  • Sjön Mývatn med dess rika fågelliv, geysrar, heta naturbad och vulkanområden
  • Seydisfjördur
  • Torshavn

 

 

Program 

(i korthet)

Lördag
Avresa från Göteborg kl. 09:10 med Stena Line och resan börjar med Danmark som första anhalt. I Fredrikshamn väntar vår buss som tar oss till Hirtshals där vi stiger ombord på Norröna. Innan vi intar kvällens middag möts vi för en välkomstdrink.

Söndag - dags till havs
Njut av livet ombord. Se en film om Färöarna i Saga Café eller spela Bingo* i Saga Café. Middag ombord.

Måndag - Färöarna
Ankomst till Tórshavn tidig morgon. Inta din frukost i lugn och ro och följ sedan med på vår utflykt till Kirkjuböur. På eftermiddagen fortsätter fartyget mot Island. Vi tar en liten fika ombord, kanske ser vi på filmen om Island i Saga Café innan vi intar middag ombord.

Tisdag - Seydisfjördur
Vi ankommer kl 09.00 till Seydisfjördur. Vi åker på en utflykt till Mývatn. Middag intas ombord. Fartyget stannar i Seydisfjördur över natten.

Onsdag - Seydisfjördur
VI åker på en utflykt till sjön Lögurinn och Egilstadir. Under middagen ombord lämnar fartyget Seyðisfjörður. Kl 21.00 bjuds det på en punch i Sky Bar.

Torsdag - tillbaks på Färöarna
Vi hinner sedan med att se en film om Färöarna innan vi ankommer på eftermiddagen till Torshavn igen för att fortsätta våra färöiska äventyr till Gjogv. Vi intar middagen och kan sedan stå på däck och se fartyget sakta lämna de trolskt dimhöljda öarna. 

Fredag - till havs
Njut av din frukost ombord i lugn och ro och spendera sedan din sista tid på Norröna som det passar dig. Läs en bok, spela ett parti bingo eller utnyttja fartygets gym eller pool. På kvällen äter vi fartygets middagsbuffé.

Lördag - åter i Göteborg
Efter frukost ankommer vi till Hirtshals och vår buss tar oss vidare till Fredrikshamn för den korta sjöresan tillbaks till vår hemmahamn, Göteborg.  

AVRESOR - BOKA NU:

 

Hotell

Paketresa

Snabbsökning