Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Kryssningar, sjöresor & rundresor utmed den norska kusten.

 

Idag finns det många alternativ för den som söker en resa utmed Norges kust, turen som kanske kommer bli ditt livs vackraste resa. Oavsett när på året du reser till Norge, hur du väljer att resa eller vilket fartyg du väljer att kryssa med kommer du möta en hänförande vacker natur och får en upplevelse som överträffar dina förväntningar. För oss är det naturligaste sättet att uppleva Norges kust, ifrån vattnet och vi erbjuder därför turer med andra konventionella kryssningsfartyg.

2016 års kryssningar till Norges fjordar går med de klassiska fartygen Magellan och Marco Polo. Här upplever du det traditionella kryssningslivet med en tidtabell anpassad för kryssningsresenärerna vilet innebär gott om tid i hamn och man besöker de främsta sevärdheterna. Men du kan också resa med oss på den traditionella sjöresan med Hurtigruten på utvalda datum men vår svenska färdledare eller varför inte pröva en expeditionsresa till Svaldbard.

12 DAGAR - Nordkapsklippan, vackra fjordar och Lofoten. Följ med på den klassiska turen från Bergen till Nordkap och tillbaks. Under sommaren lever midnattssolens land upp till sitt namn. Det intensiva dagsljuset förlängs och varar hela dygnet norr om polcirkeln och gör varje norsk ”nat... Läs mer »
7 DAGAR - Nordkap och Porten mot Ishavet. När du reser från Bergen i söder till Kirkenes i norr med Hurtigruten får du de klassiska besöken under en Nordkapskryssning. Besök Bergen, som med sina färggranna trähus anses vara Norges vackraste stad, Tromsö - Porten mot ishavet och se den mäktiga Nid... Läs mer »
6 DAGAR - Polcirkeln, Lofoten och Trolfjorden. Under sex underbara dagar från Kirkenes i norr till Bergen i söder seglar vi med midnattsolen i ryggen. Vi upplever Nordkap tidigt på morgonen, magiska Lofoten och Vesterålen som vi besöker dagtid, passera Polcirkeln söderut och självklart vackra Ve... Läs mer »
4 DAGAR - Magiska Finnmark och Nordens Paris. Följ med på en korttur utmed världens vackraste sjöresa med Hurtigruten. Boka en minisemester inklusive sjöresa, flyg, transfer och övernattning på ett hotell i Tromsö. Vi flyger till Kirkenes och övernattar på ett bra hotell (t.ex. Arctic hot... Läs mer »
5 DAGAR - Res på en minisemester utmed den norska kusten med Hurtigruten. Turen mellan Tromsö och Trondheim bjuder på spektakulära naturuplevelser oavsett årstid. I resan ingår flyg, hotell och sjöresan. Höjdpunkterna på sträckan är den vackra Vesterålen, Lofoten och Helgelandskusten utöver Tromsö o... Läs mer »
4 DAGAR - Vill du resa utmed den norska kusten men har svårt att välja städer? Vi gör det enkelt för dig och paketerar din resa med flyg, hotell och sjöresa mellan Bergen och Trondheim i en och samma resa. Upplev den idylliska Nordfjorden, Bergen, Trondheim, Ålseund och Geirangerfjorden i en och sam... Läs mer »
6 DAGAR - UNESCOs världsarv Bryggen och Geiranger. Börja resan med en hotellövernattning i Bergen så att det nästkommande dag finns gott om tid att uppleva Bergen, Norges kulturella port mot fjordarna. Nästa dag avgår sedan fartyget från Bergen och börjar sin resa norrut. Under sommaren segla... Läs mer »
Kryssning till Geirangerfjorden. Kryssa under sommarmånderna under italiensk flagg med Europas största kryssningsföretag Costa Cruises till några av UNESCOs världsarv utmed Norges kust. Kryssa in i den spektakulära Geirangerfjorden och vandra utmed Bryggen i Bergen. Dessutom besöker vi pittoreska... Läs mer »
Följ med på en kryssning från Köpenhamn till Norges vackra fjordar i sommar. Välj mellan fler olika avresor där rutterna skiljer sig något åt. Självklart besöker vi Bergen, Norges trevligaste stad, jugendstaden Ålesund och majestätiska Geirangerfjorden - troligtvis världens mest berömda fjord. Om... Läs mer »
6 DAGAR - Arktiskt äventyr maj-september. Följ med det mindre fartyget MS Nordstjernen på en nostalgisk upplevelse till Spetsbergen, den ultimata Svalbardsrutten. Med ett litet fartyg kommer man närmare inpå och mötet med majestätiska fjäll, djupa fjordar, glaciärer och fågelfjäll blir fantast... Läs mer »
4 DAGAR - Kortresa med flyg till Longyearbyen. Norrskenet på äventyrliga Svalbard är något som måste upplevas och under vintermånaderna är det som allra bäst. Klara polarnätter upplysta av månen och omgivningar som är både vilda och vackra. Svalbard passar utmärkt för en kortresa och få upplevels... Läs mer »
 

 

Från och med måndag den 17/9 bjuder Hurtigruten på flygresan när du bokar en sjöresa utmed Norges kust! Så boka nästa års drömresa genom världens vackraste kustlandskap nu och erhåll dom bästa priserna. Fantastiska fjordar, Nordnorges arktiska vildmark, polcirkeln under midnattssol, norrsken, vällagad mat av lokala råvaror - upplevelserna är många.
Erbjudandet med gratis flyg gäller 6, 7 och 12 dagar, boka senast 31/10.
Pris från ca 7.470 kr
(prisexempel 6 dagar april -19).

Läs mer »
Gilla oss på Facebook

 

 

 

Paketresa

Snabbsökning

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!