Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Boka din kryssning genom oss!

Latitude Travel erbjuder kryssningar över hela världen. Hos oss kan du hitta många olika kryssningserbjudanden. Vi erbjuder kryssningar i alla prisklasser och för alla intresseinriktningar. Kryssa runt Medelhavet, runt härliga Karibien och utmed Norges vackra kust med berömda Hurtigruten. Vi erbjuder också spännande flodkryssningar. Ett av våra mest unika erbjudanden är våra kryssningar med mindre fartyg.

Kryssning - en oförglömlig upplevelse

Att kryssa är ett väldigt bekvämt sätt att resa på. I varje hamn väntar nya spännande upplevelser, men på en kryssning slipper du alla de besvärliga hotellbyten som vanligt resande innebär. I kryssningspriset ingår det mesta: din hytt, helpension och alla aktiviteter och underhållning ombord. För att du ska få rätt upplevelse så gäller det att du väljer rätt fartyg, rätt kryssningsrederi och att du ska hitta din drömdestination! Kanske föredrar du det stora underhållningsutbudet och de många restaurangerna på de större kryssningsfartygen? Eller kanske föredrar du lugnet, den personliga service och den intima atmosfären som du får på ett mindre fartyg?

Oavsett vad du föredrar så är kryssning ett härligt sätt att resa och uppleva världen på, oavsett om du föredrar värmen i Medelhavet, i Karibien eller den slående vackra naturen längs med Norges kust!

Vi hjälper dig att hitta och boka rätt kryssning!

Vi hjälper dig att hitta rätt kryssning! Vi förser dig med offerter, hjälper med planering och besvarar gärna alla dina frågor via telefon 0771 70 22 00, e-post till info@latitudetravel.se eller via formuläret på vår kontaktsida.

Ryska floder, Donau, Dourofloden och Rhen & Mosel... Upplev världen från vattnet under en bekväm flodkryssning. Du kommer omgivningarna nära när du kryssar på floderna, med intressanta möten och sevärdheter i varje hamn. Följ med på en flodkryssning genom vindistrikt på Dourofloden med vyer öv... Läs mer »
Det brittiska rederiet Cruise & Maritime Voyages har specialiserat sig på traditionella kryssningar med klassiska, mindre kryssningsfartyg. Den personliga servicen och den varma, avslappnade atmosfären gör att många gäster återkommer år efter år. Med fartygen M/S Astoria, Marco Polo, Magellan, C... Läs mer »
Norges kust med Hurtigruten - flyget på köpet! Visst är vi många som drömmer om att åtminstone en gång i livet resa längs med den vackra kusten i Norge med det berömda norska rederiet Hurtigruten. Ingen annan resa tar dig så nära livet i de små isolerade kustsamhällena och den storslagna norska n... Läs mer »
Vi på Latitude Travel har 40 års erfarnehet har kryssningar över hela världen. Vi erbjuder prisvärda kryssningar till destinationer som Alaska, Kanada, Amazonas och Västindien. Hos oss hittar du kryssningar till natursköna destinationer med spännande arrangemang innan och efter kryssningen. Vi presenterar utvalda kryssningsresor, vissa med svensk färdledning, med allt från vildmarksupplevelser till tropiska paradisöar. Välkommen att boka din drömkryssning hos oss. Visa »
Fjordar, tsarstäder och Atlantöar. Boka en kryssning till en destination i norra Europa - till Norge med Nordkap och fjordar, eller England & Brittiska öar, Island eller Ryssland. Under många år har vi erbjudit unika kryssningar från Göteborg med det klassiska kryssningsfartyget MS Funchal.... Läs mer »
Flyg, kryssning, hotell och transport - vi ordnar allt inför din kryssning! ​Vi erbjuder kryssningar i Östra och Västra Medelhavet, allt ifrån lång- till kortkryssningar, till riktigt bra priser i färdiga paket. I flera av paketen ingår en hotellövernattning i kryssningspriset redan... Läs mer »
Spendera vintern på Bahamas, Jaimaica eller Aruba! Vi erbjuder drömkryssningar till Karibiens exotiska övärld med flera av de största kryssningsrederierna året runt. Boka en kryssning till pärlorna i Västra, Östra och Södra Karibien, med flyg, hotell och utflykter. Upplev tropiska sandstränder,... Läs mer »
Luxuös shopping, solsäkert och fascinerade traditioner! Boka en kryssning till värmen i Dubai och Emiraten när det är vinter i våra trakter. Det finns ett stort utbud av olika upplevelsepaket både inkl. flyg, hotell och kryssning eller bara en kryssning. Exempel på rederier med kryssningar... Läs mer »
Exotisk äventyr, strandliv och pulserande storstäder! Boka en kryssning till Asiens exotiska destinationer i vinter och vår. Följ med det klassiska kryssningsrederiet Princess Cruises till bl a Japan, Sydkorea, Taiwan, Kina, Vietnam, Thailand, Brunei, Singapore, Mayalsia och Sydostasiens vackra... Läs mer »
 

Ombord på Cruise & Maritimes fartyg upplever du det klassiska kryssningslivet med personlig service & varm atmosfär. Uppskattar du den gemytliga stämningen på ett mindre fartyg erbjuds ett stort antal kryssningar till bland annat Brittiska öar, Island, Grönland och Azorerna. Kontakta oss för aktuella erbjudanden!

Läs mer »

Karibien, Kuba och Antillerna - vinterns hetaste resmål. Gör strandhugg i Montego Bay på Jamaica, Caymanöarna och Cozumel, Mexiko. Upplev 8 dagar av korallstränder, magiska nätter med salasa och rumba och lär känna Kubas historia, folklivet och Havannas stadsdel från kolonialtiden med amerikanska vrålåk från 50-talet. Vi bor 2 nätter ombord på fartyget i Havanna! Avresor:  Sept - Mars 2018-19. Pris fr ca 13 5009 kr  (inkl flyg, krysssning & transfer )

Läs mer »

 

Från och med måndag den 17/9 bjuder Hurtigruten på flygresan när du bokar en sjöresa utmed Norges kust! Så boka nästa års drömresa genom världens vackraste kustlandskap nu och erhåll dom bästa priserna. Fantastiska fjordar, Nordnorges arktiska vildmark, polcirkeln under midnattssol, norrsken, vällagad mat av lokala råvaror - upplevelserna är många.
Erbjudandet med gratis flyg gäller 6, 7 och 12 dagar, boka senast 31/10.
Pris från ca 7.470 kr
(prisexempel 6 dagar april -19).

Läs mer »

Låt MSC Cruises solsäkra din vinter! Följ med till Förenade Arabemiraten och turistorten Khor al Fakkan på en orientalisk kryssning full av överflöd och prakt. Flyg från Stockholm/Köpenhamn, en natt på hotell i Dubai och 7-nätters kryssning i en värld fylld av kontraster. 
Avresor: nov-mar 2018 - 2019
Prisexempel:  från ca 12.900 kr, paketet Fly & Cruise, del i dubbelhytt, "upplevelsekategorin" Bella Experience i 8 dagar

Läs mer »

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!