Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

6 DAGAR - UNESCOs världsarv Bryggen och Geiranger.


Börja resan med en hotellövernattning i Bergen så att det nästkommande dag finns gott om tid att uppleva Bergen, Norges kulturella port mot fjordarna. Nästa dag avgår sedan fartyget från Bergen och börjar sin resa norrut. Under sommaren seglar fartygen direkt mot det spektakulära Geirangerfjorden för att sedan fortsätta till kungastaden Trondheim. Övernatta ett dygn i Trondheim och fortsätt sedan sjöresan på morgonen nästkommande dag. På återresan söderut passerar vi öarna Munkholmen och Hitra, stannar i Kristiansund och korsar sedan det öppna havet till Molde, känd som ”rosornas stad” med sin ovanligt rika, frodiga växtlighet som vi har Golfströmmen att tacka för. Den minnesrika sjöresan avslutas sedan åter i Bergen.


 

 

RESFAKTA

   

HÖJDPUNKTER

  • Land:                  Norge
  • Reslängd:         6 dagar 
  • Fartyg:              Alla/Valfritt
  • Avresor:          Året runt
  • Pris:                  Kontakta oss

 

   
  • UNESCOs världsarv: Geirangerfjorden
  • Bryggen i Bergen
  • Fiskmarknaden i Bergen
  • Trollstigen

 

Inkludera det mesta i din resa

I det föreslagna dagsprogrammet för denna resrutt inkluderar vi hotell, sjöresa, måltider och transporter. I de flesta hamnar erbjuds en eller flera utflykter som beställs separat. Flyg ingår inte. Flyg från Göteborg, Stockholm eller Köpenhamn och vi hjälper gärna till att boka efter önskemål. Resans totala längd inklusive hotellövernattningen i Bergen är 6 dagar.

Viktig information om Geirangerfjorden
Observera att Hurtigrutens fartyg endast anlöper Geirangerfjorden under sin kryssning norrut från Bergen under sommaren, dvs mellan den 2/6 samt den 1/9. Under hösten, från den 2/9 till den 1/11 anlöper man istället den vackra Hjörundfjorden. Men under våren, t.o.m den 1/6 går man alltså ej in i någon av fjordarna.

Kontakta oss

Kontakta oss för att boka din kryssning för att se vackra Norge med Hurtigruten. Vi hjälper dig med offert, planering, priser och besvarar gärna alla dina frågor via telefon, email eller formuläret på vår kontaktsida

 

Andra rekommenderade resor

 

Från och med måndag den 17/9 bjuder Hurtigruten på flygresan när du bokar en sjöresa utmed Norges kust! Så boka nästa års drömresa genom världens vackraste kustlandskap nu och erhåll dom bästa priserna. Fantastiska fjordar, Nordnorges arktiska vildmark, polcirkeln under midnattssol, norrsken, vällagad mat av lokala råvaror - upplevelserna är många.
Erbjudandet med gratis flyg gäller 6, 7 och 12 dagar, boka senast 31/10.
Pris från ca 7.470 kr
(prisexempel 6 dagar april -19).

Läs mer »

Hotell

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!