Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Från prisvänliga budgethotell till eleganta lyxhotell.


Här kan du läsa mer om våra hotell i Estland i bl a Pärnu, Tallinn och på Ösel. Du kan själv välja avresedag, reslängd och transportmedel. Välj ur ett stort utbud av hotell från prisvänliga budgethotell med Medical SPA, trevliga mellanklass- och boutiquehotell till eleganta lyxhotell med Wellness SPA. Oavsett om du vill spendera dagarna helt fritt eller önskar ha ett färdigt spaprogram eller andra arrangemang kan du vara säker på att få en behaglig, prisvärd och minnesvärd resa.

Bokar du en paketresa genom oss får du tillgång till flygbolagens sk "paketpriser". Det innebär att du har möjlighet att få flygbiljetten till ett lägre pris om du köper den som en del av en paketresa dvs flygresa och boende. Dessa speciella paketpriser får du inte tillgång till om du köper enbart en reguljär flygbiljett. Köper du en paketresa är du dessutom även skyddad enligt paketreselagen och vår resegaranti. Latitude Travels resegaranti gäller endast vid köp av en paketresa.

Adress: Ranna puiestee 1, Pärnu, 80012, Estland Nybyggda Hedon SPA erbjuder ett lyxigt boende vid havet. Alla rum är rymliga och har privata balkonger. Visa »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!