Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Förutom våra vanliga paketresor och kryssningar ordnar vi studieresor för grupper och organisationer, konferensresor för företag, semesterresor för enskilda som inte vill resa i grupp osv. Latitude Travel har mer än 40 års erfarenhet av att arrangera resor till Ryssland och det forna Sovjet och tillsammans med våra duktiga samarbetspartners skapar vi effektivt ett arrangemang som passar era önskemål. Kontakta oss för en kostnadsfri offfert.

Vi erbjuder alltifrån prisvärda budgethotell till lyxhotell på flera av våra destinationer. Hittar du inte din destination eller det hotell du vill bo på så tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper till att boka de flesta hotellen i flera av våra städer.

Uttöver våra skräddarsydda arrangemang till Ryssland erbjuder vi temaresor med olika specialinriktningar till  bl a Uzbekistan Georgien, Armenien, Albanien, Rumänien, Estland, Lettland, Litauen, Portugal, Madeira, Thailand och Frankrike.

 

 

Planerar du ett event?

Vi tänker gärna "outside the box" när vi ordnar konferenser, galamiddagar, temafester, VIP-mottagningar etc. Behöver du tips? S:t Petersburg och Moskva erbjuder spektakulära mötesplatser och spännande upplevelser för den som tänker förbi de vanliga föreställningarna om Ryssland!

S:t Petersburg - behöver du några tips?
- Bakom ridån på Mariinskyteatern
- Drick champagne när broarna öppnas
- Privat visning av Yusupovpalatset
- Middagskryssning på Neva

Moskva - letar du efter något "outside the box"?
- Hemligt uppdrag i Stalins bunker
- Träffa en kosmonaut
- Bli spion för en dag
- Kör tankbil
- Sov i Stalins skyskrapa
- Middag på Röda torget
- Moskvas nattliv, som aldrig stänger
- En cocktail i Europas högst belägna restaurang

Aktuella gruppresor:

 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »