Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Ryska floder, Donau, Dourofloden och Rhen & Mosel...

Upplev världen från vattnet under en bekväm flodkryssning. Du kommer omgivningarna nära när du kryssar på floderna, med intressanta möten och sevärdheter i varje hamn.

Följ med på en flodkryssning genom vindistrikt på Dourofloden med vyer över fantastiska landskap eller genom floddalarna vid Rhen och Mosel. Lägg till mitt i någon av Europas vackra huvudstäder eller upptäck S:t Petersburgs och Moskvas fascinerande kulturliv. När du bokar en flodkryssning ingår redan det mesta i priset och du kan bara slappna av och njuta av upplevelserna!


 

Flodkryssning - bekvämt och enkelt

Att följa med på en flodkryssning är ett väldigt bekvämt sätt att resa på. Under en flodkryssning slipper du alla besvärliga hotellbyten som vanligt resande innebär men du kommer till nya spännande hamnar varje dag. Man lägger dessutom ofta till centralt i städerna under en flodkryssning och kryssningsfartygens behagliga storlek innebär att du slipper trängas med tusentals andra kryssningsresenärer.

Vi erbjuder fasta avresor med svensk färdledare och det mesta inkluderat i priset. Men vi kan även erbjuda er att kryssa på egen hand, kanske vill man bila till avresehamnen eller kombinera sin flodkryssning med ett par extra dagar storstad. Oavsett om du drömmer om Portugals vackra floddalar eller Europas mest fascinerande huvudstäder, erbjuder en flodkryssning ett bekvämt och enkelt sätt att upptäcka världen på! 

Här kan du läsa vårt Flodkryssningsprogram för 2017:

Boka din flodkryssning!

Vi hjälper dig att hitta rätt flodkryssning! Vi förser dig med offerter, hjälper med planering och besvarar gärna alla dina frågor via telefon, email eller via formuläret på vår kontaktsida

 

Vinkryssning i Frankrikes främsta vindistrikt. Följ med på en en flodkryssning i vinets tecken till några av sydvästra Frankrikes vackraste städer vid Atlantkusten. Som ett Mecka för vinälskare och gastro­nomer bildar Bordeaux regionens hjärta, med underbart restaurerad 1700-­talsarkite... Läs mer »
Från Bukarest och Donau via Odessa till Kiev Följ med på en spännande kryssning på Dnepr, Europas fjärde längsta flod. Floden var en av vikingarnas viktigaste farleder till Konstantinopel. Vi färdas från Bukarest via Fetesti och Donau, till vackra Odessa vid Svarta Havet och Ukrainas huvudstad... Läs mer »
Kryssa på Europas mäktigaste flod. Följ med på en klassisk flodkryssning på Donau med besök i fem europeiska huvudstäder - Wien, Bratislava, Budapest, Belgrad och Bukarest. Under den klassiska kryssning på Europas mäktigaste flod besöker vi fem omtalat vackra huvudstäder och sju av de tio lä... Läs mer »
Historisk odyssé från Alperna till Nordsjön, 12 dagar. På denna unika fullspäckade kryssning i sagomiljöer följer vi i kelternas och romarnas kölvatten. Under färden beskådar vi historiska lämningar, mäktiga katedraler, riddarborgar och pittoreska vinbyar. Tillsammans med vår fantastiskt k... Läs mer »
Blomsterkryssning till Amsterdam, 6 dagar. Möt vårens grönska och blomsterprakt i Holland tillsammans med Gunnel Carlson, välbekant och uppskattad trädgårdsjournalist. Vi besöker blomsterparken Keukenhof, där det årligen planteras miljontals lökar. Ombord på det fyrstjärniga flodkryssningsfarty... Läs mer »
Holland, Tyskland, Frankrike och Schweiz, 8 dagar. Redan på romartiden utgjorde Rhen en av Europas längsta och mest betydelsefulla floder, med sin strategiska sträckning från Bodensjön ut till Nordsjön. Vår nya kryssning tar dig genom fyra länder, från Hollands gemytliga huvudstad Amsterdam utmed... Läs mer »
Antwerpen - Amsterdam, 5 dagar. Res på floden Rhen på en intressant kortkryssning mellan Holland och Belgien. Vi slussar oss vidare från Antwerpen till Rotterdam och njuter av den vackra utsikten från vårt fartyg, M/S Symphone. En av höjdpunkterna under kryssningen är besöket i blomsterparken K... Läs mer »
Strasbourg - Amsterdam, 8 dagar. Möt våren i det franska Alsace, besök några av Tysklands äldsta städer och besök Amsterdam, mitt under tulpanblommningens högsäsong. Vi kryssar på den vackra floden Rhen, från Strasbourg till Amsterdam, med det förstklassiga fartyget River Navigator. Vi ligger vid... Läs mer »
Nyår i Amsterdam! Ombord på ombonade M/S Leonora kryssar vi på floder och kanaler från Arnhem via Utrecht till Amsterdam där vi lägger till i centrum. Det nya året firas in med en festlig femrätters galamiddag och nyårsslaget skålas in med champagne på soldäcket. Visa »
Portvinets land och Europas vackraste vindal. 8 DAGAR. Välkommen på en fantastisk resa in i hjärtat av Portugals portvinsregion och vidare till spanska gränsen. Den gyllene floden Douro slingrar sig förbi gröna olivlundar, terrasserade vinodlingar och medeltida bergsbyar. Ombord något av våra... Läs mer »
Vi kryssar sakta fram på den frodiga Dourofloden, utmed dramatiska bergsluttningar och terrasserade odlingar. Det är en fantastisk upplevelse att slingrar sig genom Europas kanske vackraste vindal och hjärtat av Portugals portvinsregion. Kryssningen fortsätter vidare till Spaniens gräns där vi besök... Läs mer »
Sagolandskap, riddarborgar och böljande vinodlingar Floddalarna vid Rhen och Mosel bjuder på sagolandskap med riddarborgar, böljande vinodlingar och pittoreska korsvirkeshus. Vi gör strandhugg i Tysklands äldsta stad Trier, Cochem samt vinstäderna Bernkastel och Rüdesheim. I flera av de... Läs mer »
Sagolandskap, riddarborgar och böljande vinodlingar Floddalarna vid Rhen och Mosel bjuder på sagolandskap med riddarborgar, böljande vinodlingar och pittoreska korsvirkeshus. Vi gör strandhugg i Tysklands äldsta stad Trier, Cochem samt vinstäderna Bernkastel och Rüdesheim. I flera av de s... Läs mer »
Böljande vindalar, medeltida städer och intressant historia Floddalarna vid Rhen och Mosel bjuder på enastående miljöer. Vi startar i Strasbourg och gör strandhugg i Mainz och Cochem innan vi avslutar i Tysklands äldsta stad, Trier. Visa »
Sagolandskap, riddarborgar och böljande vinodlingar Floddalarna vid Rhen och Mosel bjuder på sagolandskap med riddarborgar, böljande vinodlingar och pittoreska korsvirkeshus. Vi gör strandhugg i Tysklands äldsta stad Trier, Cochem samt vinstäderna Bernkastel och Rüdesheim. I flera av de s... Läs mer »
Medeltida byar, riddarborgar och anrika vingårdar. Vår kryssning på Mosel och Rhen bjuder på sköna vyer och intressant historia i ett enastående landskap. I denna resa ingår endast själva kryssningen. Bila till Koblenz där fartyget ligger förtöjt eller ta ett flyg till Frankfurt. Vill du ha hjälp... Läs mer »
Med Herman Lindqvist i vikingarnas kölvatten Följ med på en historisk kryssning längs floden Seine, genom det natursköna norra Frankrike. Tidsresan med det eleganta flodkryssningsfartyget M/S Seine Princess inleds i tusenåriga Paris och går till idylliska Honfleur. På dagliga guidade utflykter... Läs mer »
Kryssa 200 mil på Rysslands floder. Kryssa bekvämt mellan Rysslands vackra kulturmetropoler S:t Petersburg och Moskva. Alla utflykter med bl a besök på Röda Torget och Kreml samt Eremitagets enorma konstsamlingar ingår i resans pris. Du lär även känna okända småstäder och byar på den ryska land... Läs mer »
Upplev nyåret på Europas mäktigaste flod. Låt året avslutas med en oförglömlig Nyårskryssning på Donau! Under en veckas bekväm kryssning får du uppleva all sköns festligheter och se fyra av Europas vackraste huvudstäder Belgrad, Budapest, Bratislava och Wien. I resan ingår all mat, lokala folklor... Läs mer »
Boka en nyårsresa på några av Europas vackraste floder. Om du inte vill spendera nyår i Amsterdam finns här ett flertal andra flodkryssningar att välja på i vinter. Vi erbjuder flodkryssningar på några av Europas vackraste floder med engelsktalande guide. Res på romanstiska Rhen, från Dresden till B... Läs mer »
Boka flodkryssningar i hela Europa. Upplev världen från vattnet under en bekväm flodkryssning. Följ med på en flodkryssning genom vindistrikt på Dourofloden med vyer över fantastiska landskap eller genom floddalarna vid Rhen och Mosel. Lägg till mitt i någon av Europas vackra huvudstäder el... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »

Gilla oss på Facebook
Du missar väl inte de nyheter, erbjudanden och restips som vi delar på Facebook? Gilla oss idag - klicka nedan!