Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »

Luxuös shopping, solsäkert och fascinerade traditioner!


Boka en kryssning till värmen i Dubai och Emiraten när det är vinter i våra trakter. Det finns ett stort utbud av olika upplevelsepaket både inkl. flyg, hotell och kryssning eller bara en kryssning. 

Exempel på rederier med kryssningar från och till Dubai: Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line, Princess Cruises, Royal Caribbean Cruise Line, MSC Cruises och Carneval Cruises. 

Kontakta oss på telefon för att boka Din kryssning på 0771 - 70 22 00 eller via vårt kontaktformulär här.

AKTUELLA ERBJUDANDEN

 

KRYSSNING & FLYGPAKET - Sagolik palats, luxuös shopping & solsäkert! Låt MSC Cruises solsäkra din vinter och ta dig med till Förenade Arabemiraten och turistorten Khor al Fakkan på en orientalisk kryssning full av överflöd och prakt. Upplev Förenade Arabemiraten med sina hypermoderna städer,... Läs mer »
 

Låt MSC Cruises solsäkra din vinter! Följ med till Förenade Arabemiraten och turistorten Khor al Fakkan på en orientalisk kryssning full av överflöd och prakt. Flyg från Stockholm/Köpenhamn, en natt på hotell i Dubai och 7-nätters kryssning i en värld fylld av kontraster. 
Avresor: nov-mar 2018 - 2019
Prisexempel:  från ca 12.900 kr, paketet Fly & Cruise, del i dubbelhytt, "upplevelsekategorin" Bella Experience i 8 dagar

Läs mer »

Paketresa

Snabbsökning

Gör en förfrågan, be om offert och ställ frågor via vårt formulär. Läs mer »