Boka: 0771-70 22 00
Ring oss för att boka resan eller boka online - välj själv!
Öppettider: 
Mån - Fre 09.00 - 17.00

Beställ broschyrer och anmäl dig till Nyhetsbrevet!

Läs mer »


CELEBRITY CRUISES - Rederiet erbjuder en sofistikerad kryssningsupplevelse och har blivit uppskattat för sina utsökta mat, sina rymliga hytter och sin höga servicenivå – man kallar det själva för «Modern Luxury». Fartygen är inredda i en varm, modern design, dekorerade med exklusive konst och med gott om utrymme både i sällskapsutrymmen och på däck. Rederiet har vunnit ett flertal priser och med elegant inredning, stora hytter och sviter, ett erkänt kök och utsökt service står rederiet för mycket av det man förknippar med klassiska lyxkryssningar.
 

 

Destinationer
Med Celebrity Cruises kan du kryssa i hela världen, rederiet seglar till 290 olika destinationer i Alaska, Antarktis, Bermuda, Kalifornien, Karibien, Galápagosöarna, Hawaii, den Mexikanska rivieran, Panamakanalen och Sydamerika, Australien och Nya Zeeland och Europa med flera norska städer med på resrutterna.

Fartyg & hytter
Rederiet har 10 fartyg och är en del av det globala kryssningsföretaget Royal Caribbean Cruises. De flesta hytterna ombord är utsideshytter och flertalet har balkong – allt för att ge sina gäster möjligheten till den bästa semesterupplevelsen.

Passar dig som..
Rederiet har en tydlig «vuxen» inriktning både vad gäller underhållning, aktiviteter och utformning. Ombord kan du njuta av exotiska spa-behandlingar, ett modernt gym, ta en picknick eller ett parti boccia på utomhusdäck med gräsmatta och mycket mer.

Gästerna ombord kommer från hela världen även om många är amerikanska. Språket ombord är engelska, vilket innebär att alla utrop endast är på engelska.
En kryssning med Celebrity Cruises passar dig som vill kryssa med ett stort fartyg med sofistikerad och lyxig känsla och som uppskattar god mat och mycket bra service.

 

Fartygen i Solstice - klassen:
Celebrity Reflection Celebrity Silhouette Celebrity Eclipse Celebrity Equinox Celebrity Solstice

Passagerarkapacitet:
2.850 - 3.052

Fartygen i Century - klassen:
Celebrity Century

 


Passagerarkapacitet: 1.814

 

Fartygen i Millennium - klassen:
Celebrity Constellation Celebrity Infinity Celebrity Millennium Celebrity Summit

 

Passagerarkapacitet: alla fartyg ca 2000 pax


Fartygen i Xpedition - klassen: Celebrity Xpedition

Passagerarkapacitet: 92

   

Celebrity Xpedition Ett alternativ till den traditionella kryssningsflottan som lockar dig som är lite mer äventyrligt lagd. På ett synnerligen bekvämt sätt kan du nu upptäcka okända farvatten. Celebrity Xpedition tillhör rederiets minsta fartyg, med endast 92 passagerare. Stämningen ombord blir gemytlig tack vare den mindre storleken och du lär känna dina medpassagerare. Alla bekvämligheter kvarstår dock och man kan unna sig samma lyx som ombord på något av de större fartygen. Unna dig en Mimosa till frukost eller en cocktail vid midnatt! Res ttex med Expedition till andra sidan jordklotet, till de... Läs mer »
 

Paketresa

Snabbsökning